2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rádió adás közvetlen hallgatási lehetőség
RadioReal
Kapcsolatok
Radio Real
Legnépszerűbb csengőhangok

Elindult a valóság hullámhossza

Hivatalosan is megkezdte adását a RadioReal - Internet Rádió, Zenei és Szórakoztató hírportál. A rádió napi huszonnégy órás adásában a különböző napszakokhoz igazítja műsorait és előadóinak hanganyagait. Interaktív portálján az olvasók és látogatók igényeihez mérve alakítja, fejleszti tartalmait és bővíti szolgáltatásait.

A RadioReal internetes rádió a hagyományos értelemben vett műsorszolgáltatás mellett a fontosabb zenei híreket, szórakozási lehetőségeket interaktív módon, a saját portálján is elhelyezi. A rádió fiatal és kreatív munkatársai célul tűzték ki, hogy olyan színvonalas műsorokat sugározzanak, melyek elsősorban a fiatalabb generáció zenei ízlésvilágát követi, valamint az internetes társadalom számára nyújt teljes körű kikapcsolódást.

A műsorok ideje alatt a RadioReal műsorvezetői és DJ-i kínálnak kellemes kikapcsolódást. A repertoárban ugyanúgy megtalálhatóak a kultúrával, bulvárral foglalkozó beszélgetős műsorok, mint a filmkritikai eszmecserék, de az önfeledt szórakozást biztosító beszélgetések is. Az esti mix-műsorok keretén belül jelenleg közel harminc hazai és nemzetközi DJ hallható, akik rendszeresen pörgetik a jobbnál jobb lemezeket.

Minőségi zenék

A rádió folyamatosan törekszik a minőségi zenék online formában történő közvetítésére, azok frissítésére, követve a zenei trendeket, de kiállva az örök értéket képviselő zenei irányzatok mellett. A változatos és szórakoztató műsorok a jövő generációjához szólnak, ugyanakkor vallják: a fiatalság belülről fakad, a megújulás, az új iránti igény nem életkor, hanem szemlélet és életstílus kérdése.

A RadioReal komoly szerepet vállal zenekarok/zenészek, előadók/művészek és kiadók felvételeinek, kiadványainak publikálásában és népszerűsítésében közvetlen támogatói pozíciót biztosítva, segítve célkitűzéseiket és törekvéseiket ebben a különös és olykor nehéz zenei világban. Ebből kifolyólag - a rádióban való közlés céljából - várják a hanganyagokat, esetleg hanghordozókat, nem utolsó sorban a hallgatóság felé történő promóció kiszolgálására is.

 

-RadioReal-

 

[2007.11.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még