2024. május 28. | kedd | Emil, Csanád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Placido Domingo megérkezett Ferihegyre
Kapcsolatok
Placido Domingo
Kapcsolódó események
Placido Domingo
[2005. július 29.
péntek 20:30]

Hazánkban vendégeskedik Placido Domingo

A kitűnő tenor, Placido Domingo immáron ötödik alkalommal érkezett hazánkba, hogy elkápráztassa rajongóit egy csodálatos koncerttel. A sztárt hétfőn számos médium fogadta a repülőtéren, akiket beavatott néhány apró titkába. A péntek esti fellépés előtt még sok tennivalója akad majd, hiszen lemezt készít, focimeccsre megy drukkolni, sőt a Hungaroringre is kilátogat.

Három évvel legutóbbi nagysikerű koncertje után Placido Domingo újra hazánkba látogatott. A tenor idén a Puskás Ferenc Stadionban lép színpadra 29-én este, olyan sztárvendégekkel, mint Rost Andrea, Miklósa Erika és Zucchero.

A művész Olaszországból, menetrendszerinti járattal érkezett hétfőn dél körül a Ferihegyi reptérre, ahol újságírók és fotósok garmada fogadta. Mindenki kíváncsi volt arra, hogy idén milyen meglepetésekkel készül megörvendeztetni magyar rajongóit. Némi feszült várakozás után a gép megérkezett és végre fény derülhetett néhány kérdésre.
Domingo minden sztár allűr nélkül, nagyon közvetlenül fogadta a kiérkezőket. A szervezők köszöntése után, máris a médiumok felé fordult és várta a kérdéseket. Megnyerő külseje és kitűnő angolsága kellemes orgánummal párosult.
- Nagyon szeretném megnézni Budapest látnivalóit, bár erre nem sok időm adódik majd – vélekedett Domingo. – Kíváncsi vagyok a nevezetes helyekre, a magyar konyhára, de legfőképp a Magyar Forma 1-es Nagydíjra. Ez utóbbira mindenképpen szakítok majd időt.

Régóta köztudott, hogy a zenélésen kívül, a tenor részéről két sport élvez igazán kitüntető figyelmet: az egyik a foci, a másik pedig az autóversenyzés. Domingo ezúttal két legyet üthet egy csapásra, hiszen a héten kilátogathat majd a világsztárokat is felvonultató Michael Schumacker és barátai focimeccsre, majd a hétvégén a lelátón drukkol majd a Hungaroringen kedvenc csapatának, a Ferrárinak.

- A sok szórakozás mellett azonban dolgozni is fogunk, hiszen magyar zenészekkel szeretnék készíteni egy lemezt, melynek munkálatait már ma megkezdjük. Az anyag várhatóan hat hónap múlva készül el és kerül majdan a boltokba is – árulta el Domingo.
Nagy megtiszteltetésnek számít, hogy a művész éppen hazánkat és a magyar zenészeket választotta következő lemezéhez. Döntésében, a zenészek kvalitásán kívül, talán az is komolyan közre játszott, hogy közvetlen kollégái között több magyar is akad.

A tenor röviddel érkezése után, válaszolva néhány kérdésre, udvariasan, és magyarul megköszönte a figyelmet. Limuzinja ablakából még intett a kíváncsiskodó emberek felé, majd elhajtott. A koncert során a zenei hátteret a Failoni Szimfonikus Zenekar szolgáltatja majd. Felcsendülnek a legkedveltebb opera részletek, valamint musical betétek is, de hallható lesz számos olasz dal, spanyol és mexikói zarzuelák is.

mori

[2005.07.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
empty: treeItemFullName(classified_section,0) [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még