2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Juventus Rádió
Legnépszerűbb csengőhangok

Zene a médiában: sztárdömping a Sztársávban

A Zene.hu-n minden nap kilenc órakor megtudhatod, hogy mit tartunk a legjobb műsornak a tévében, rádióban. Pénteken, a szombaton 10 és 14 óra között a Juventus Rádióban hallható Sztársáv című műsort ajánljuk.

DJ Dominique, vagyis Várkonyi Attila szokásához híven ezúttal is több sztárt lát vendégül. November 17-én a Juventus rádió Sztársávjába elsőként Koós János érkezik, mégpedig 10 órakor. Ugyanis vele mindig történik valami izgalmas, amiről érdemes kifaggatni.
Negyed óra elteltével követi őt Kozma Orsi, aki nemrég fellépett a Művészetek Palotájában, illetve a legújabb nagylemezéről és vadonatúj klipjéről is mesélni fog majd a hallgatóknak.

Fél 11-kor Majsai Gábor lesz a vendég, akit ez év őszén új, nagyszabású produkcióban hallhatunk ismét: a Swing, swing, swing minden tekintetben különlegességnek számító nagyzenekari válogatáslemez, amelyen Majsai Gábor - Frank Sinatra, Ella Fitzgerald és más klasszikusok nyomdokaiba lép, a jól ismert örökzöld slágereket új magyar szöveggel, élőzenei háttérrel szólaltatva meg.

11 órakor a mikrofon elé ül a Vidám Színpad két színművésze: Tóth Ildikó és Magyar Attila, mégpedig abból az apropóból, hogy november 16-án egy új darabot mutatnak be a Vidám Színpadon, melynek főbb szerepeiben ők, valamint Cserhalmi György, Kárász Zénó és Borbás Gabi is láthatók.

Az ebédidő kezdetén Brunner Márta is betoppan akiről kiderült, hogy a Lovas Színház oszlopos tagja lett, sőt férjével Ács Bálinttal a Nemzeti Lovasőrség Komáromi Alegységének az őrmesterei lettek. Emellett kitérnek arra is, hogyMárta játszik a Diótörő című musicalben, amelynek főbb szerepeiben Szabó Győző , Keller János , Brunner Márta , Nagy Sándor , Xantus Barbara , Zsurzs Kati is látható és hallható.

Pontban délben érkezik Pachmann Péter aki elárulja, hogy a sokoldalúságnak ára van, s ezt ő az elmúlt néhány hónapban a saját bőrén is tapasztalhatta. A televíziós, férj és apuka könyvet írt.

12:30-kor Pachmannt a Zagar váltja, amely az ország méltán egyik legnépszerűbb zenekara. Megtudjuk majd, hogy a lemezbemutató koncertjük november 23-án lesz a Millenárison. Nemrég jelent meg a vadonatúj albumuk, ami a megjelenés 2. hetében a Mahasz lista 4. helyén landolt. A nagylemez első slágere a Wings of Love már óriási sláger. A dalban közreműködnek az Underground dívák..

Őket követi 13 órakor a Tankcsapda , akik mesélnek majd legújabb stúdiódalukról. A csapat 80-as évekbeli, éppen mostanság lett nagykorú, azaz 18 éves.

Fél kettőkor utolsó meghívott vendégként a Sziámi is megszólal majd, még pedig Az Isten álljon meg című nagylemezük kapcsán. Ezen a korongon található egy közös dal a Baltazár Színház fogyatékos színészeivel, akikkel közös fellépés is volt a Szigeten. Sőt, lehet, hogy ez nem egyszeri alkalom volt.

Ezek tudatában mindenképpen érdemes lesz hallgatni az adást, mert tényleg olyan dolgokra derülhet fény, amelyekről eddig nem tudtunk.

– havassy –

[2007.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még