2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Miért gyűjti az énekesnő az 1 és 2 forintosokat?
Kapcsolódó Kiadványok
Csézy: Szívverés
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok

Kiválóságok segítik a magyar énekesnőt

Napjainkban egy vadonatúj név kering a hazai könnyűzene levegőjében: Csézy. Aki először látja és hallja, azonnal felkapja a fejét, aki pedig már ismeri, nagy sikert jósol neki.

"Általad vagyok" című bemutatkozó dalát és videoklipjét megismerve, valamint "Szívverés" című debütáló albumát hallva erre komoly esély mutatkozik a sikerre. A hölgy nem csupán ezért, mert külső megjelenése bármely manökeni szempontoknak megfelel, hanem sokakkal ellentétben egyetemi énekdiplomával is rendelkezik.

A Csézy nevet pedig nem valami okos marketing bizottság álmodta meg, hanem a dolog ennél jóval egyszerűbben magyarázható, az előadónak Csézi az igazi anyakönyvezett neve csupán az utolsó betű kapott egy picike pótszárat. Kétségtelen, hogy zenei képzettsége igen széles skálán mozog, hiszen a zongora megszólaltatása sem okoz neki különösebb gondot, ugyanis szülei gondoskodtak arról, hogy babázás helyett inkább a zenében találja meg önmagát és örömét.

Csézy élete az idén megfordult

Konzervatóriumi pályatársaival világversenyt nyert Spanyolországban, ahol polifon (többszólamú) és folklór (helyi baszk) dalokkal kápráztatta el a közönséget, de a legprofibb operaénekesek is elismerték Csézy tehetségét és ebbe a különösen zárt közösségbe is azonnal befogadták. A hölgy népművész családból származik, ráadásul talán a leghíresebbnek számító matyó dinasztia utolsó leszármazottja.

A 2007 éve nagy fordulatot jelentett Csézy életében, hiszen a gyermekkori álmai válhattak valóra.

A könnyűzene nehéz világába csöppentem, ahol csodálatos alkotókkal hozott össze a sors, többek között: Harmath Szabolcs, Rakonczai Viktor, Czomba Imre, Menyhárt János, Szabó Ági, Valla Attila, Miklós Tibor, stb., akik elkészítették a "Szívverés" című bemutatkozó albumomat .

Az alkotók névsorából bizonyára kiderül, hogy ez az album elsősorban az igényesebb zenét kedvelőinek készült. Az lemez dalai teljes mértékben emberközpontú üzeneteket közvetítenek, hiszen a szerelem, a csalódás a hétköznapokban átélt dolgok, szomorú vagy éppen vidám pillanatait ötvözi 14 dalban.

Én már nagyon boldog vagyok

Én már nagyon boldog vagyok, hiszen ezzel a lemezzel a legszebb álmom teljesült! Őszinte szeretettel és csodálatos lelkiállapotban készítettem az albumot, és remélem, hogy ezt sokan megérzik majd  a nóták hallgatása közben.- mondta az énekesnő,
akinek  bemutatkozó albumáról elsőként az "Általad vagyok" című felvétel vált ismertté, ami már több rádióadón is hallható, s az ebből elkészített videoklip is gyakran feltűnik a képernyőkön.

- zene.hu -

[2007.11.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még