2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Neoton Família
Legnépszerűbb csengőhangok

Régi dobosa nélkül is létezik a Neoton Sztárjai

Ismét ígéretes koncert előtt áll Győr. Ugyanis a Téli Fesztivál szervezői elhozzák a kisalföldi megyeszékhelyre a Neoton Sztárjait, hogy egy estére visszacsempésszék a nyár kellemes hangulatát. Aki december 13-án a Magvassy Mihály Sportcsarnokbn látogat, garantáltan jól fogja magát érezni.

Nagy hagyománya van már a győri téli fesztiváloknak, idén már a kilencedik alkalommal várja a karácsonyt színvonalas programokkal a szépen feldíszített és adventi hangulatban pompázó barátságos város.

Csütörtök este a Magvassyba igazi sztárok érkeznek, ugyanis a szervezők a Neoton Sztárjait kérték fel, hogy tegyék még színvonalasabbá a fesztivált. A csapat tagjai és a slágerek garanciát jelentenek! Lássuk, mire számíthat, aki jegyet vált a bulira.

Még ma is hódit a Holnap hajnalig (is)

Kell jobb ajánlólevél annál, minthogy a Holnap hajnalig című dal szinte mindenhol arat, ahová benevezik. Nemzetközi hírnevét többek között ennek a slágernek köszönheti a formáció. Biztos, hogy az egész csarnok énekelni fogja. Csakúgy, mint a 220 felett című nótát, de megemlíthetnénk a Párizsi lányt is, akinek neve már végérvényesen egybeforrt Csepregi Éváéval. Apropó Éva! Nélküle nincs Neoton Família, ezen kár vitatkozni. Olyan slágerek fűződnek jellegzetes hangjához, amelyeket más nem nagyon tudna így elénekelni, s sokan felkapnák a fejüket, hogy mi is ez a dal. Elég csak megemlíteni a Don Quijotet, a Nyár van-t, a Latin szerenádot, a Montecarlot, a Karnevált és a Gondolj néha rá című dalt. Tényleg: kevés olyan megható pillanat létezhet koncerten, mint amikor ez utóbbi számot Ádám egy szál gitárra játssza, Éva pedig tiszta hangján énekli. A nézőtéren ilyenkor többnyire villannak az öngyújtók, s nem egy szemben könnyek csillognak… A jókedvről Baracs Öcsi és Végvári Ádám gondoskodik, akik egy pillanatra sem felejtenek el kommunikálni a nézőkkel. Éva közvetlensége pedig sokak számára teszi még felejthetetlenebbé a koncertet.

Gyula kiszállt a dobok mögül

A régi nagy csapatból Győrben már csak Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs Öcsi lesz látható, ugyanis Bardóczi Gyula dobos pár hete letette a dobverőket, s egy tv műsorban kijelentette: nem kíván többet együtt zenélni az egykori társakkal. Ám az élet nem áll meg, ugyanis Bardóczit Heatlie Dávid, a szinte szemtelenül fiatal, de rendkívüli módon tehetséges dobos fogja helyettesíteni. Sokaknak ismerős lehet a neve, ugyanis nem más ő, mint Csepregi Éva fia, aki már nem először bizonyította: bár ő a „legkisebb fiú”, igenis derekasan helyt áll élesben is. A nyár folyamán több koncerten is beszállt egy-egy dal erejéig, ami a közönség körében osztatlan sikert aratott. A rajongóknak biztosan érdekes színezetet ad majd még ez a újdonság is.

Mit lehetne ezek után még hozzátenni? Talán csak annyit: aki december 13-án a Neoton Sztárjai koncertet választja, annak nagy valószínűséggel boldog és vidám karácsonya lesz.

–H.A.K. –

[2007.12.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még