2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az esemény weboldala
Kapcsolatok
Pitti Katalin
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
II. Sisi Bál ELMARAD
[2008. január 12.
szombat 19:00]

Korhű ruhákban szórakoznak a Sisi bál vendégei

Másodszor rendezik meg a Sisi bál elnevezésű eseményt, amelyet Erzsébet királyné tiszteletére tartanak. Az időpontja január 12-e lesz, helyszíne pedig a Stefánia Palota.

Aki ellátogat a bálra, az garantáltan egy időutazás részese lesz, ugyanis a legendás Sisi királyné kora fog megelevenedni, mind kulturális, mind társasági élet terén.

Most is hármas évfordulóra emlékeznek

Rudolf trónörökös 150. éve született a legkisebb gyermeke, akit a magyaroknak szánt ajándékul, Mária Valéria főhercegnő pedig 140. éve látta meg a napvilágot. Továbbá ebben az évben emlékezünk Sisi halálának 110. évfordulójára. Ezek tudatában biztosan még csodásabb lesz az este, hiszen szép, kerek számok amelyekre emlékezhetünk, s amelyek emelik az bál fényét.

Pitti Katalin lesz a szólista

Zenei élményből sem lesz hiány, ugyanis olyan neves formációk és művészek lépnek majd fel, mint a Liszt Ferenc-díjas Budapesti Rézfúvós Kvintett, a Monarchia Szimfonikus Zenekar, a Monarchia Szalonzenekar és a Budapest Balett. A műsor szólistája pedig nem más lesz, mint Pitti Katalin, akinek neve garancia a minőségre és a hihetetlen profizmusra. Úgy is fogalmazhatunk, hogy jelenléte teszi fel a koronát a nem mindennapi rendezvényre. Az házigazdák Rakszegi Zita és Hartmann Zoltán lesznek.,

Amit jó tudni

A felnőtt jegy ára 30 ezer +áfa/fő, a gyermek jegy ára 10 ezer +áfa/fő (16 éves korig), mely tartalmazza a welcome drink-et, a többfogásos korhű vacsorát, a sajtbár és a különleges fröccskocsma kínálatát, a műsort, valamint a Sisi-toalettek modelleken való megtekintését. Az ételsort Sisi kedvenc étkeiből és a koronázási menüsorból állították össze a szervezők Meglepetésként a gyermekekre is gondolva, szakképzett "pesztonkák" felügyelik a kicsiket korabeli játszóházban.

A programhoz hozzátartozik, hogy megválasztják a bál kishercegnőjét és kishercegét, a bálkirálynőt Sisi Violet valamint a báli ruhaszépségverseny keretén belül, a legszebb korhű ruhakölteményt. Értékes tombolanyeremények is gazdára várnak, amelynek bevételét jótékony célra fordítják majd.

Megjelenés: hölgyeknek estélyi ruha, uraknak szmoking vagy frakk, hagyományőrző viselet

Tehát mindenki láthatja: érdekes és színvonalas este részese lesz az, aki a Sisi bált választja. Visszarepülni az időben mindig nagyon izgalmas dolog, s az a kor, amelyben Erzsébet királyné élt, biztosan sokak számára vonzó és csábító. Egy estére visszatérhetünk a múltba…

– havassy –

[2007.12.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még