2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Sunshine Rádió
Kapcsolódó cikkek
A műsorvezető a műtét után sem pihen!
Sunshine Pilis: Budapesten is beindulnak a nyíregyházi rádiósok
Kapcsolódó Kiadványok
Pierrot: Retrospektív - Visszatekintés képekben 1990-2006
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Sunshine Rádió
Sunshine Pilis
Mika
Joó Csaba

Joól érzi magát a napfényes Délutáni Csúcsban

Debrecen és Nyíregyháza között ingázik nap, mint nap Joó Csaba. A debreceni FM 95-ben hétvégén ül mikrofon mögé, hétköznap délelőtt kreatív munkát végez. Délután autóba pattan, és a szomszéd megye kereskedelmi rádiójába, a nyíregyházi Sunshine-ba siet. Itt délután kettőtől este hatig uralja az étert.

Mintegy tíz éve rádiózik Joó Csaba, a nyíregyházi Sunshine Rádió, és a debreceni FM 95 műsorvezetője. Még az iskolarádióban kezdte a kedélyek borzolását, majd elsőként egy miskolci rádióhoz került. Később több kereskedelmi állomásnál is feltűnt, majd hazakerült Debrecenbe. A profizmust számára a Rádió FM95 hozta el, itt tanulta meg, hogy mit, hogyan kell csinálni ahhoz, hogy sikeres legyen. Tavaly ezt az irányt a Sunshine Rádió is átvette, s meg is szerezte a legtöbbet hallgatott rádiói címet.

Joó Csaba a Debreceni Rádió FM 95 mellett a Sunshine Rádiónál is dolgozik, ott hétvégén vezet műsort, de hét közben a kreatív – és háttér munkákban, promóciók, játékok megtervezésén munkálkodik. Miután ott végzett kocsiba pattan, és indul Nyíregyházára.

- A Rádió FM95-nél együtt dolgozunk Balogh Bélával, aki a Sunshine ügyvezető igazgatója, ő hívott át. Molnár Árpádtól a délutáni műsorsávot örököltem meg, október elsejétől hétfőtől csütörtökig én, pénteken pedig ő vezeti a Délutáni Csúcsot. Örülök neki, ugyanis mindig délutáni műsorvezető voltam, nem bírnék korán kelni, az esti műsorok zenei kínálata pedig túl pörgős nekem – mesélte Joó Csaba.

A műsorvezető jól érzi a szabolcsi megyeszékhelyen, szeret a Sunshineban dolgozni. Azt mondja, ez egy igazán összetartó csapat tagja, ahol jó hangulatban telnek a napok.

Márpedig, ha az ember jó hangulatban dolgozik, akkor bármit elérhet. A városról is igazán pozitív élményei vannak, azt is el tudja képzelni, hogy a későbbiekben Nyíregyházán éljen.

- Jelenleg ezerrel készülünk a Karácsonyi adásra, egy játékot tervezünk, amibe minden hallgatónkat be fogjuk vonni –mesélte terveit Csaba. - Rövidtávon ez, a rádiózás, most tökéletesen jól érzem magam, nem vágyom arra, hogy valamilyen tisztségem legyen. Hosszú távon azonban tisztában vagyok azzal, hogy ötven évesen tovább kell lépni, valamilyen közéleti területen képzelem el magam, a politikai pályát sem zárom ki – tette hozzá.

Csaba az élményeiről is mesélt. Azt mondja, a betelefonálók mindig érdekesek, de igazából még egy régebbi társkereső műsorhoz fűződnek kellemes emlékei.

- Egy leányzó számára élő adásban hívtunk fel jelentkezőket. Aztán ott a műsorba beszélgetni kezdtek, s randi időpontot is egyeztettek. Büszkeséggel töltött el, amikor később értesítettek arról, hogy összeházasodtak, ez olyan, mintha én is részese lettem volna boldogságuknak – mondta a „kerítőember”.

A műsorvezető egyébként azt vallja, egy idő után az ember immunis lesz a zenére, s igyekszek valamilyen más műfajt találni, mint amivel nap, mint nap dolgozik. A hazai előadók között nincs is kedvence, a külföldiek közül pedig mostanában Mika albumát hallgatja. Csaba igazából musicalrajongó, a barátnőjével már szinte minden most futó darabot láttak.

-ej - bulvaros.hu alapján -

 

[2007.12.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még