2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
DJ Palotai
DJ Mango
Marvin Gaye
Superman Lovers
Legnépszerűbb csengőhangok

Ismét Cinetrip

Hangbúvárok, s party-arcok! Aki bújt már víz alá Cinetripen, és aki még nem! Aki merült már el a kápráztató látványban, és a kevésbé sem halvány hangélményben, és aki még nem, örömmel tudatjuk, hogy december 15-én gőzerővel újraindul a partisorozat a Rudasban!

Három éves szünet után visszatér a jelenség, hogy új értelmet adjon a szórakozás fogalmának a 21. században, újra kifacsarjon és feltöltsön, megcsavarjon és ellazítson. Téged, és a körülötted ritmusra lötybölődő, pancsoló testeket-lelkeket, vagy épp a medence szélén papucsban ámuló, szemet-szájat tátó rövidgatyásokat.

Ha a Galaxis útikalauz következő kiadásában még nem is veszik fel a fürdőnadrágot a törülköző mellé az elengedhetetlen útiholmik sorába, a világ számos pontján már csomagolják is az úszódresszt és a tengerparti kellékeket, mert tudják, Budapestre télvíz idején is érdemes ilyenekkel érkezni. Egész biztos, hiszen az 1998 és 2004 között rendezett közel 60 partin megfordult 40 000 látogató, akik között nem kevés nemzetközi forgatócsoport, újságíró rögzítette élményeit, majd számolt be róla anyanyelvén – még japánul is. Arról, hogyan keveredik a múlt és a ma, a kép-hang-és-gyógyvíz élménye, a város egyedi lehetőségét kihasználva, míg a zenei lapok a rajtkőhöz állított külföldi és hazai dj-k és zenekarok fellépéseit méltatták.

Na jó, ez volt, már elmúlt, de mi lesz?

Az idei esztendőben új hullámok érkeztek, és a fürdővezetőség támogatásával a Rudas egyediségének kiemelésében a Cinetrip-Sparty sorozat is szerepet kap. A programban régi és új elemek keverednek, ezentúl négy helyszínen, új bárokkal, és új támogatóval – aki keleti kényelmet és nyári forróságot csempész a Rudasbeli szombat éjszakákba. A nyitópartin hazai DJ-k pörgetik a talp- és vízalávalót, nevesen Palotai, Waxman, Mango, Marvin, Kaszi, Jácint, Janus, Superman, Negro, Sanyi, Haze, Bodoo, Grasshop, Fine Cut Bodies (live act) a világon elsőként alkalmazott vizuálmágiával az Interspace Magic Factory (Kiégő Izzók, Skylab, Varga Vince, Monkey Presso) repít a jövőbe.

Ha eljössz: 1. hiperegészséges leszel – mert belecsöppensz egy több évszázados fürdőkultúra jótékony hatásainak kellős közepébe. 2. környezettudatos vagy –spórolsz a vízzel, megosztod másokkal a fürdővized 3. Eláll a szavad és önkéntelenül ritmusra ringatózni kezdesz – nyugi, nem kóros, csak épp minden érzékedre ható ingerek varázsolnak el 21 órától reggel 4-ig. Érdemes tudni, hogy a beugró 3500 forint és elővételben a Merlinben lehet hozzájutni.

-Cinetrip/Aretuska-

[2007.12.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még