2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Magyar Televízió
Legnépszerűbb csengőhangok

Farkasházi Réka a Magyar Televízióban - ünnepi műsorkínálat

Közeleg a karácsony, amelyet oly izgatottan várnak kicsit és nagyok. Amerre nézünk, mindenhol lázas készülődés folyik, hogy hogyan is lehetne szebbé tenni az ünnepet. Nincs ez másként a Magyar Televíziónál sem, ahol különleges műsorokat állítottak össze erre az időszakra.

Szenteste sem maradnak zenés műsor nélkül azok, akik az ünneplésnek ezt a formáját választják, ugyanis a Krém című adás, most Karácsony mindenkinek! címszó alatt jelentkezik, mégpedig 19.55 perckor, az m1 műsorán. Láthatóak lesznek többek között olyan művészek, mint Farkasházi Réka, Szandi, Gáspár László, Bonbon, Illényi Katica, Varga Feri és Balássy Betti, Fiesta , Kishonti Ildikó, Sárközi Erika és még sokan mások…

Adj békét Uram!

Ezzel a címmel érkezik a Társulat ünnepi műsora, amelyet december 25-én, 20.55 perckor láthatunk majd, mégpedig az m1-en. Különleges lesz, ugyanis olyan magyar musical és rockopera részletek csendülnek majd fel, amelyek minden tekintetben a karácsonyi hangulatot idézik. A produkció versenyzőinek előadásában olyan melódiákat lehet majd meghallgatni, amelyek Presser Gábor, Dés László, Tolcsvay László, Várkonyi Mátyás, Kocsák Tibor és Szörényi Levente nevéhez fűződik. Sőt, sokak nagy kedvence, Szulák Andrea is énekel majd egy dalt. Az adás különlegessége továbbá még az is, hogy a Társulat felfedezettje, a világon jelenleg egyedülálló férfi szopránja Vásári André Schubert: Ave Mariáját énekli.

Csináljuk a fesztivált!

December 28-án, 20.10 perctől szintén az m1-en izgulhatjuk végig a Csináljuk a fesztivált! elnevezésű műsor második sorozatának döntőjét, amelyet élőben közvetítenek. A döntőben ismét 12 sláger közül választhatnak a nézők. A két műsorvezető Korda György és Harsányi Levente újra dalra fakad, illetve más meglepetés produkciót is láthatnak az érdeklődők. Az állandó fellépők sora most sem változik: Tóth Vera, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna, Ördög Tibor - Csipa, Miller Zoltán és még sokan mások.

Láthatjuk, a Magyar Televízió nem pihen karácsonykor sem, hanem nagyszerű műsorokat válogatott össze, amelyek garantáltan jó szórakozást, s nem egyszer meghitt pillanatokat is eredményezhetnek.

– MTV/HAK –

[2007.12.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még