2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy tuti tipp szilveszterre: óriási buli készül az esztergomi sportcsarnokban
Kapcsolatok
DJ Lauer
Dj Bárány (Bárány Attila)
Jován
Bárány Attila & Jován
Victoria Shade (DJ Angel)
The FlameMakers
Tranzident (Váradi Balázs)
Kapcsolódó események
Last Night Party
[2007. december 31.
hétfő 19:00]

Nincs programod Szilveszterre? Mi ajánlunk egy megabulit!

Szilveszterkor számos sikeres dj/producer lép fel az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban, a közönség létszáma pedig várhatóan elérheti az ezres nagyságrendet is. A szervezők több meglepetéssel készülnek a vendégek számára.

A hangulat színvonaláról és a feledhetetlen élményekről a nem mindennapi fellépők gondoskodnak. Bárány és Jován mellett többek között fellép még, a Flamemakers DJ-páros, Kutinova, aki a helyi "erőt" képviseli, Lauer, Schiipman, Tranzident és Victoria Shade is.

Előző cikkünkben Victoria Shade mesélt arról, hogy hogyan készül az esztergomi bulira, most pedig Lauer árult el kulisszatitkokat a szilveszter estéről.

- A szettemben összegyűjtöm az idei év nagy slagereit, de előre nyúlok majd egy kicsit a 2008-as esztendőbe is, a saját produktumainkról nem is beszelve – mondta Lauer, aki azt viszont már nem volt hajlandó elárulni, hogy konkrétan hogyan készül a Pézsa Tibor Sportcsarnokba. – Ez legyen meglepetés – tette hozzá a DJ.

- Rengeteg fellépésem volt az idén, bejártam szinte az egész országot. Amit örömmel tapasztaltam, hogy rengeteg jó klub lett, és a házigazdák is inkább a house stílus irányába mozdultak el, bar vannak meg téveszmék a műfajt illetően –mesélte a lemezlovas, aki az idén kezdett bele komolyabban a produceri munkába.

- Októberben jelent meg a Noir kiadó égisze alatt a Belocca and Soneec meet Chris Lauer Makin music, ami valószínűleg hamarosan egy Ministry of sound válogatáson is szerepelni fog. Ezen kívül egy nagyon tehetséges fiatal lemezlovas, DJ Canard oldalán készítettem jó pár nótát, amikre igen komoly visszajelzéseket kaptunk - mondta.

Lauer jövőre sokkal több időt szeretne a producerkedésre fordítani, mert szerinte egy lemezlovas számára nincs is nagyobb öröm, mint amikor a saját munkáit játssza egy buliban és az emberek megörülnek rá.

- Az év elején rögtön nagy munkába fogunk, ugyanis nagyrészt ezekből a dalokból készítünk egy mixlemezt Soneec barátommal közösen, és ezt egy orszagjáró turné keretében szeretnénk majd bemutatni. Ezen kívül van egy pár komolyabb party ötletem is, amit szeretnénk megvalósítani – tekintett a jövőbe a DJ, aki Victoria Shade-hez hasonlóan szintén meginvitálja a bulizni vágyókat szilveszter estére: „Senki ne hagyja ki a bulit, mert ahogy szokták volt mondani AKI KIMARAD, AZ LEMARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!

-ej-
Fotó: partypeople.hu
 

[2007.12.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még