2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Különös Szilveszter a Pa-dö-dővel
Kapcsolatok
Falusi Mariann
Pa-Dö-Dő
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Pa-dö-dő Szilveszter
[2007. december 31. Éjfélkor - 2008.01.1. ]

A technika kibabrált a Pa-Dö-Dő-vel - exkluzív részletek a különös Szilveszterből

Különös bulival búcsúztatta az óévet, és köszöntötte az újat a Pa-dö-dő, ahogy azt már számos alkalommal tette. Immár 16. alkalommal hívták szimpatizánsaikat a Blaha Lujza térre. A Zene.hu Falusi Mariannt kérdezte a részletekről.

- Délután 5-kor hangbeállást tartottunk, amit már többszázan hallgattak végig. Éjfél előtt pár perccel léptünk a színpadra pezsgővel, és együtt elütöttük az éjfelet. - kezdte válaszát a Csillag születik egykori zsűritagja.

- Majd a sok ezer emberrel kórusban elénekeltük a himnuszt, és csak 1-2 percet hagytunk a pezsgőlocsolásra, köszöntésre, ovációra és élményszerű hangzavarra, és már a színpadon maradva azonnal elkezdtük a koncertet, ami 2 óráig tartott. Utána levezetésként a fűtött cateringbuszban próbáltunk felengedni, hiszen, színpadfűtés ide, színpadfűtés oda kockára fagytunk, de rendesen. Megbeszéltük, hogy "jajjdejó" volt, és hogy jövőre ugyanitt, és kb. 4 körül hazaindultunk… Na jó, volt aki még bulizni ment. – summázta Mariann, de lapunk nem érte be ennyivel és tovább kérdezősködött.

Jó buli és isteni discozene DJ Smash-tól

- Nagyon jól sikerült a buli, s ez nem szabványszöveg. Élveztük, hogy minden rendbontástól mentesen nagyon jó hangulatban szórakozott több ezer ember. S ahogy ígértük eljátszottunk olyan számokat - a program túlnyomó része ez volt - ahol ismert dalokat tudtunk együtt énekelni a közönséggel és ezt láthatóan mindenki élvezte. - kezdte Mariann az élménybeszámolót.

- Maga a buli mindig nagy élmény, de most újdonság volt az előtte és utána szórakoztató isteni discozene, amit kedves barátunk DJ Smash készített. Szívesen jött volna személyesen, de éppen a Syma Csarnokban tartott bulit. Éppen ezért – bár ilyet még soha nem csinált – felvett CD -re egy szuper programot magyar számokkal, amire még a 2 kor véget érő koncertet követően 3 sőt fél négy magasságában is több ezer ember szórakozott, táncolt és mulatott. – avatott be minket háttérbe is az énekesnő.

Ha áram nem is mindig, hangulat volt és jövőre is lesz!

- Volt némi kellemetlenség is, mert sajnos több alkalommal volt áramkimaradás, de nem okozott igazán gondot, mert a néhány perces várakozást a felhevült hangulatú nézők a szereplők neveinek kántálásával, drukkolással töltötték. Györgyi, Györgyi, áram, áram, Mariann, Mariann, Böbe, Andi, Móni, Fruzsi, Anikó, Éva...mindenki kapott a hangos biztatásból. – elevenítette fel azokat a pillanatokat, amikor a technika kibabrált a szórakozni vágyókkal, akik mint olvashatjuk: megoldották az átmeneti csend problematikáját.

Hogy lesz-e tizenhetedik buli is? Természetesen! Ez nem lehet abbahagyni és kihagyni! – hangsúlyozta sokak kedvence.

Dupla lemez a szülinapostól

- Az idén 20 éves a Pa-dö-dő, és ebből az alkalomból egy dupla lemezt készítünk. A további részleteket ígérem időben eláruljuk a zene.hu olvasóinak, de akiket addig is érdekel valamilyen részlet, szeretettel várjuk a hivatalos honlapunkon. – zárta 2008 első beszélgetését Falusi Mariann.

– Bíró/Havassy –

[2008.01.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még