2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Fiesta és Szandi is egy csepp figyelmet kér
Szandi meglepetése neked a legszebb ünnepre
Szandi húszezret érő aláírása
Balázs Pali hatot is bír
Elképesztő! Egy nap majdnem nyolcszor léptek fel
Kapcsolódó Kiadványok
Szandi: Volt egy tűzszínű nyár 2007
Kapcsolatok
Szandi

Szandinak nyolc volt a rekordja

A Maratoni Haknisok nevet viselő új rovatunkban ismert és kedvelt előadók mesélnek legextrémebb napjukról, arról, hogy hány fellépés volt a legtöbb pályafutásuk során, amelyet egy nap, vagy akár egy este letudtak. Az első részben Szandi osztja meg a zene.hu olvasóival élményeit.

Az énekesnő rekordja nyolc fellépés egy nap alatt. Szandi 2003 szilveszterén „rohanta körbe” Borsod megyét.

- Este fél 8-kor volt az első előadás Szerencsen. Elég nehéz volt ilyen kora este szilveszteri hangulatot varázsolni, de úgy érzem sikerült. Utána Miskolcon következett öt előadás, különböző helyszíneken. Minden műsor 30-35 perc időtartamú volt, és nagyon szervezetten, olajozottan működött a dolog. Az elindulás volt mindig nehéz, mert szívem szerint maradtam volna még, de mindenhol maximum egy ráadás fért bele – mesélte Szandi, akit az éjfél fellépés közben ért, így az ottani közönséggel koccintva lépett át az újévbe. - Már jóval éjfél után Dubicsányban volt a következő műsor, a záróelőadás pedig hajnali négykor, Ózdon – tette hozzá az énekesnő.

Szandi büszke arra, hogy még az utolsó helyszínen is sikeres volt az előadás, s bár ekkora már kicsit berekedt, mivel mindig élőben énekel.

- A nyolcadik bulira volt összesen tíz perc késésünk. Egy ilyen hosszú kör végén azt hiszem ez szép eredmény. Hajnali ötkor indultunk haza. Igen furcsa keveredés volt, hogy ahogy haladtunk a falvakon keresztül, helyenként már a hajnali misére harangoztak, miközben máshonnan még a szilveszteri buli hangjai szűrődődtek ki. A múlt és a jövő hangjaitól kisérve értünk haza reggel hét óra körül. Kibontottunk egy pezsgőt, virslit főztünk és köszöntöttük az újévet. Nyolc óra körül kerültem ágyba fáradtan, de boldogan – emlékezett vissza.

A szervezés a lényeg

Az énekesnő azt mondja, alapos előkészítéssel és profi műsorszervezővel nem is tűnt olyan nehéznek a nyolc bulis este. Szép emléknek tarja, főleg azért, mert minden előadás sikeres volt, és ő is jól érezte magát.

- Még évekkel később is találkoztam egy benzinkútnál valakivel, aki mesélte, hogy ott volt az egyik miskolci bulin, és azóta se volt ilyen hangulatú előadáson. Ez az, amiért érdemes csinálni – mondta mosolyogva.

Szandi úgy tűnik bevállalós típus, hisz elmondása szerint szívesen elvállalna újra egy ilyen estét, ha ugyan úgy lenne előkészítve, mint a 2003-as buli sorozat. Számára az is fontos, hogy az előadások színvonala ne menjen a mennyiség rovására, de az sem elhanyagolandó, hogy a sokadik fellépésén is úgy érezze magát a közönség, mintha napok óta arra az egy fellépésre készülne. Az énekesnő azt vallja, szeretné, ha mindenkinek maradandó élményt nyújtana az előadása, hiszen lehet, hogy akkor találkozik először az adott publikummal, de az is lehet, hogy utoljára.

-ej-

[2008.01.16.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
BaSa1976 2008.01.16. 21:58 • [1]
Ez nagyon komoly! Van olyan énekes, akinek egy hónap alatt sincs ennyi fellépése. Igaz hogy én a nézők helyében megpróbáltam volna az 5 miskolci előadást egymás után mind végijárni, mert amilyen fanatikus vagyok, nekem 30-35 perc után az jutott volna eszembe, hogy mééég! :-))

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még