2024. június 20. | csütörtök | Rafael nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Freezbee
Kapcsolódó cikkek
Freezbee: Újdonságokkal jövünk
Sztárok mellékállásban? - Freezbee klipforgatáson jártunk
Kapcsolatok
Freezbee
Musical Színház
Legnépszerűbb csengőhangok

Egymás idegeire mennek a  Freezbee tagjai

Elfoglalt ember lévén általában a hétvége is elég sűrűn telik és nehezen indul - árulta el Mit csinál a hétvégén rovatunkban Janó, a Freezbee együttes tagja.

Korán kezdenek

A szombatot jó korán, reggel kilenckor zenekari próbával kezdtük. Három óra nonstop zene, szakmai és lelki megfejtésekkel. Ez a korai időpont jó alkalom arra is, hogy egymás idegeire menjünk… Várhatóan Racka, a basszus és Tomi, a dobok mestere elszórakoztat majd minket Stan és Pan típusú évődéseivel. Ervin, a gitárvirtuóz és én, az „énekesfrontemberszínpadiszakmunkás” pedig hideg fejjel próbáljuk kézben tartani a próbafolyamatot – kezdte Janó.

Irány a színház!

A Freezbee mellett négy éve vagyok a Budapesti Operettszínház tagja. Így délután a színházba megyek, mert megkezdődtek az Abigél című új magyar musical próbái. És néhány kollégával együtt még egy színháztól független produkcióval is készülünk...

Este a srácokkal beülünk valahová, hogy a nap fáradalmait levezetendő pár pohár itallal a sárga földig igyuk magunkat. Na jó... Ez nem igaz! Három éve még a dohányzásról is leszoktam…- vallotta be az énekes.- Igazából ilyenkor, este van alkalmam megpihenni, mert egyébként szinte folyamatosan énekelek, és számítógépes zeneszerkesztéssel is foglalkozom. S mivel délalföldi származású vagyok és ritkán van alkalmam találkozni a családdal, meghívtam édesanyámat a hétvégére, hogy kibeszéljük az elmúlt időszakot egy kellemes vacsorán. Szeretném vele megismertetni a japán konyhát…

Még egy kis munka

Aktuális klipünk, az ’Amikor ugyanaz vagyok’ sikerén és az új év kezdetén felbuzdulva vasárnap újra összejön a csapat, hogy az új videó és a készülő Freezbee-album anyagán dolgozzunk, mert 2008-ban még határozottabban szeretnénk jelen lenni a magyar zenei élet palettáján. S estére talán még egy jó mozi is belefér – már a premier óta szeretném megnézni a Mesterdetektív című filmet, melynek ugyan csak két szereplője van, de pont ettől izgalmas! – összegezte hétvégéjét a Freezbee frontembere.

-Kovács Tünde-
 

[2008.01.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
Ma készen áll, 60 online egységben szolgáltatás [2024.06.15.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még