2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gallusz Niki sokat nem hezitált, bevállalta
Gallusz Niki hazaköltözött és itthon ünnepel
Kapcsolatok
Gallusz Nikolett
Club 54

Gallusz Niki arra kényszerül, hogy több lábon álljon

A zenész-színésznő Gallusz Niki a Csak csajokban igyekszik ellesni a szakma csínját-bínját.

A következő öt napban lesz is erre lehetősége a népszerű színművésznek, hiszen a csajos óra társ-műsorvezetőjeként mutatkozik be. Niki amellett, hogy a Madách Színház tagja, továbbra sem hanyagolja zenekarát, a Club 54-et, amit ő kedvesen csak kallódó gyermeknek nevez.

- Azt gondolom az embernek arra van ideje amire szánja. Számomra a Club 54 a legfontosabb dolog, ami az életemben történt, éppen ezért egy pillanatra sem hanyagolnám el. Sajnos a lehetőségeink igen korlátozottak, nincs annyi tőkénk, hogy befektessünk, hogy nagyobb repertoárral és műsorral készüljünk. Éppen ezért a fiúkkal arra kényszerülünk, hogy több lábon álljunk.

Niki énekesi karrierjét a színházban az igazgató mellett több színésztársa is támogatja, sőt, sokan drukkolnak a Club 54-nek.

- Mindig érdeklődnek, és sosem felejtik el megjegyezni, hogy láttak minket a tévében, ami persze nagyon jól esik. Aki elítéli, vagy nem érti meg, hogy milyen a könnyűzenei műfajban érvényesülni, az soha nem lát bele igazán, vagy teljesen idegenként áll az egész előtt. Nyilván nem tetszhetünk mindenkinek.

Az énekesi karrier mellett a színészvilágban is egyre nagyobb elismerésekben részesül. A Madách Színházban épp a nagysikerű Webber darabban, a Macskákban játssza Lengelingéla szerepét. A próbák közben pedig mindig szívesen beszélget kollégáival egy kávé mellett.

- Van néhány nagyon közeli barátom, akikkel már fél szavakból is megértjük egymást. A Csak csajok témáira is úgy készülök, hogy kikérem a hozzám közel állók véleményét. Igazából a miértek érdekelnek a legjobban.

Izgatottan várja a következő öt napot, mert ilyen kihívásban még soha nem volt része, és szerinte egyáltalán nem könnyű a tévés műsorvezetés.

- Magam felé sokkal nagyobbak az elvárásaim, mert mindenképpen szeretném, ha jól sikerülne. Nagyon nagy felelősség, hogy a beszélgetések barátságosan sikerüljenek. – mesélte mosolyogva.

Gallusz Nikit megkérdeztük, hogy milyen álmai vagy céljai vannak az új évet illetően, amire szerényen csak annyit válaszolt, hogy szeretné igazán kiélvezni az őt körülvevő dolgokat, és természetesen kevesebbet rohanni.

– netbulvar.hu –

[2008.01.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még