2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új zenés műsor indul, sztárokkal 
Kapcsolatok
Dukai Regina
Sergio Santos (Szente Szergiusz)
Radics Márk
Legnépszerűbb csengőhangok
Toldi Viktória
Toldi Anna
Fix.tv

Igazi buli hangulat kerekedett a csütörtök esti Hangár Party felvételén

Egymásnak tapsoltak a sztárok, hiszen volt, aki korábban megérkezett a helyszínre, mint a kiírt időpont, így végig nézhették egymás produkcióit.

Színpadra lépett az egykori „Ezüstlány” Dukai Regina, majd egy igazi latinos csemegével szórakoztatott minket Sergio Santos. Közben megérkezett Josko és Réka, azaz a Bridge is, akiket az új év terveiről és az ó év végi jótékonykodásukról faggatott Gerencsér Tomi. A műsor házigazdája Radics Márk énekesi oldaláról is bemutatkozik, hiszen a napokban jelent meg első albuma, Árnyék címmel.

A Hangár Party természetesen nem csak lemezes előadóknak ad lehetőséget a bemutatkozásra, így olyan énekeseket is hallhatnak a nézők, akik valahonnan már ismerősek lehetnek, de még önálló albummal nem rendelkeznek. A csütörtöki adásban két ilyen produkcióval is találkozhatnak a nézők. Elsőként Böszörményi Lillát láthatják, aki a rendszeres Hangár Party nézőknek ismerős lehet, hiszen az eddigi adásokban Radics Márk mellett társműsorvezetőként tűnt fel. Most egy népdalt énekel majd nekünk.

Toldi lányok is énekeltek

Nemrég ért véget az egyik tehetségkutató verseny, ahol feltűnt egy testvérpár, Anna és Viki, azaz a Toldi lányok. A felvétel talán legizgalmasabb pillanatait élhettük át, amíg a lányok énekeltek. Olyan zenei élményt nyújtottak a stáb és a jelenlévők részére, hogy egyöntetű vastapssal jutalmazták a kollégák Annát és Vikit. Első kézből adjuk az információt, hogy a felvételt látván egy producer már ott, a helyszínen lecsapott a Toldi lányokra, aminek mi is nagyon örülünk és reméljük, sikeres lesz a közös munka.

A sztárkavalkád mellett persze meg kell említenünk a műsor tehetségkutató blokkját is, ahol a mostani adásban két nagyon tehetséges lány versenyzett. Továbbjutásukról a zsűriben igazi vita alakult ki. Hogy végül is ki jutott tovább a középdöntőbe, ahol már egy lépéssel közelebb juthatnak a fiatalok a fődíjhoz - amely az egyik kiadó által felajánlott lemezszerződés - azt megtudhatják azok, akik megnézik csütörtökön este 20.15-től a netes is nézhető fix.tv –n a Hangár Party legújabb adását.

– zene.hu –

[2008.01.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még