2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Hogyan buliznak a magyarok Írországban? - képekben a Nagy buliról
Meglepetések a Machine Mouse különleges koncertjén
Képgalériák
Képek a sikamlós buliról
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Egy sikamlós születésnapi buli képekben

Nagy buli című rovatunkban ismét egy különleges eseményről számolhatunk be, amely Rihász Edinának duplán is emlékezetes maradt. Ugyanis a szülinapi party-ja volt, amely nem volt éppen hétköznapi. Lássuk a részleteket!

Szokványosan indult

Az egész 13. szülinapom is szokványosan "ártatlan körülmények közt" kezdődött. Bátortalan, kis csomagokkal betoppanó barátok, félszegen társalgó anyám aki egyébként egy nem visszahúzódó típus, sőt… – kezdte a vidám élménybeszámolót Edina.

Útban voltak a lufik

Azután elkezdtünk beszélgetni, és ajándékot bontottam. Kaptam CD-ét, társasjátékot, táskát, szőrmeállatot, apró kütyüket, virágot a lovagoktól és egy halom csokit.
Hamarosan útban lettek a földön lévő lufik. Gondoltuk egymáshoz vágjuk őket, de az se baj, ha kilövünk 1-2-őt a forgalomból. – vázolta, hogy hogyan is kezdett forrósodni a hangulat.

S akkor előkerült a tejszínhab...

A srácok kezdtek ellazulni, előkerültek a tejszínhab-etetés kellékei. Ennek a játéknak eddig - igaz kicsit „lightosabb” formában - hagyománya és sikere volt a szülinapjaimon. A pokol akkor szabadult el, amikor a lecsöppent tejszínhabon csúszkálni kezdtünk. A srácok elkaptak egy-egy tejszínhabos flakont és megcélozták a csajokat, nem egyszerű szinten... A fiúk toplessben, a lányok pedig smink nélkül folytatták a party-t. – avatott be minket a „sikamlós” történetbe.

Új hajfixálót fedeztek fel

A frizurákat Hajas is megirigyelhette volna, a tejszínhab komolyabban formáz, mint a zselé. Az anyja senkire nem ismert volna rá, az enyém is kikerekedett szemekkel, mosolyogva fotózott. Ezután a szokásos napirendi pontok következtek: tortavágás, pezsgőbontás - idén először igazi. Némi nagytatarozás, tánc és tombolás után, lassan szétszéledtünk. A "babazsúrnak" indult hab-party, 10 óra után ért véget. Két barátnőm itt aludt, a takarítás első felvonása hajnal 1 órakor fejeződött be. – zárta az élménybeszámolót Edina.

Láthatjuk, hogy mekkora buli kerekedett egy szülinapi party-ből, s hogy mi mindenre nem lehet használni a tejszínhabot. Egy biztos: Edinának igencsak sikamlósra sikerült a 13. születésnapja, s akik vele ünnepeltek, biztos egy életre megjegyezték, hogy a tejszínhab bizony nagyon csúszik!

Továbbra is várjuk az élménybeszámolókat és a fotókat, a jatek@zene.hu címre, hogy a te legnagyobb bulidat is megírhassuk.

– Havassy/Bíró –

[2008.01.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még