2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Exkluzív képek Dubaiból
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Add2Basket

Extra sokat ittak a magyar DJ buliján - exkluzív képek Dubaiból

Rendhagyó történettel jelentkezünk a Nagy Buli elnevezésű rovatunkban, ugyanis egy DJ bulijáról számolunk be. Gensi a 2008-as év első külföldi meghívásának január 16-án Dubai-ban tett eleget, a város legjobb klubjának emlegetett Zinc-ben. A kint eltöltött 6 napjáról a következőképpen számolt be.

Ahogy a korábbi útjaim során is, most is próbáltam egy kicsit több időt eltölteni annál, mint ami általában kijár egy-egy fellépés alkalmával. Az alkoholtörvény miatt Dubaiban minden klub a szállodák tulajdonában és egyben a szállodák épületén belül van, ezért nem volt nehéz egy pár extra éjszakát kiharcolni. Az első két napom nem kezdődött valami szerencsésen, mivel a kintiek szerint soha ekkora eső nem esett még arrafelé. Nehéz volt elhinnem, hogy egy ilyen dúsgazdag városban nincs csatornázás, úgyhogy 2 napig teljesen megállt az élet. – kezdte a történetet.

Egy városban az amerikai elnökkel

A harmadik napon George Bush tette tiszteletét a városban, ezt a napot mindenki nagy örömére munkaszüneti nappá nyilvánították és a teljes várost lezárták. Így az első három nap alatt sikerült a kinti barátokkal megnézni a 24 teljes második évadját, illetve meglátogatni az összes bevásárlóközpontot, melyek mindegyikébe túlzások nélkül elfér az összes budapesti plaza. Szerencsére az utolsó három napban sikerült mindenhová eljutnom és megértenem hogy mitől is annyira fantasztikus ez a folyamatosan épülőben lévő város. – folytatta.

Rekordfogyasztás a bárban

Maga a buli is nagyon jól sikerült, bár itt még nagyon gyerekcipőben jár a partikultúra. Egy parti a városban általában arról szól, hogy az a rengeteg – vagy 30 féle – különböző nemzetiségű ember aki itt él és dolgozik, este elmegy kicsit kiereszteni a levegőt és jól érzi magát akármilyen zene szól. A klub maga 1000 férőhelyes és bár hatszázan voltak csak, azt mondták, hogy szerdán soha ekkora fogyasztással nem zárt még a bár, úgyhogy remélem hamarosan visszatérhetek – elevenítette fel a buli estéjét.

Itthon is pörög a buli

Gensi hazatérte után, a szokásos havi rezidenciáján a Debütön szerepelt Tiger Stripes, Dana Bergquist és Garay társaságában és nem kell már sokat aludnia, hogy a következő nemzetközi meghívásnak is eleget tegyen Kínában. Február 6-án Shanghaiban, 7-én - ami egyébként a kínai szilveszter –pedig Hangzhou városában lép fel.

Várjuk a buliképeket!

Továbbra is várunk minden érdekes vagy éppen meghökkentő buli-beszámolót a Nagy Buli című rovatunkban, amelynek segítségével a Zene.hu-ra felkerül, hogyan is buliznak olvasóink. Most éppen egy ismert személyiség történetét meséltük el, de természetesen kíváncsiak vagyunk arra is, Ti hogyan buliztok. Szóval ne habozzatok, küldjétek a történetet a jatek@zene.hu e-mail címre, s mi garantáltam megírjuk!

– Tilth DJ's Press/hak/bizso –

[2008.02.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még