2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dred erősített! Egy szőkével lázba hozza a közönséget?
Felkelt a Dred Napja
Folytatódik az év magyar dala szavazás: Dred simán nyert, Ákos mindkét dala kiesett
Kapcsolatok
Dred

Buli, sikítás, vissza kétszáz kilométer - mozgalmas a hétvégéje Dred-nek

"Leselkedős" rovatunkban, amelyben egy-egy előadóról derítjük ki, hogy hogyan is telik a hétvégéje, most a közkedvelt DJ-t, Dred-et faggattuk. Tartsatok velünk, és lássuk, hogyan is telik a hétvége egy lemezlovas életében.

- Zenészekhez képest korán kelő típus vagyok, egyszerűen nem bírok magammal, mindig kell valamit csinálnom. Pénteken hétkor keltem. Multivitamin ital, extra adag C-vitamin, plusz egy alma, ez volt a reggelim. Közel negyven rádióban megy heti rendszerességgel a mixműsorom, ezt általában pénteken készítem el. Ez az első dolgom a napi e-mailek átnézése után. A jövő héten több TV-stábbal is forgatunk, ezek témáit és helyszíneit egyeztettem ebédig. Házhoz jön az ebéd: natúr pulykamell párolt sárgarépával, zöldborsóval. A délután"mászkálós": hetente egyszer szoktam postára menni, ekkor elküldöm a héten összegyűlt leveleket. Este néhány barátommal végre sikerül leülnünk pár óra sztorizásra és elárulom nem a csajok beszélnek sokat... – kezdte Dred a pénteki nappal.

Mozi is belefér

- Szombat délelőtt meglátogatom a Freezbee együttest próbatermükben. Meghallgatom az új dalaikat, bőven van még néhány sláger a srácokban… Ebéd egy bevásárlóközpontban, majd mozi. A Mézengúz-t nem láttam még: jegy, popcorn, bámulat. Heti egyszer szoktam válaszolni az addig beérkezett rajongói e-mailekre, erre most szombat délután került sor. Este kb. kétszáz kilométert kell autóznunk a fellépés helyszínére, kilenc óra felé indulunk az esti buliba. Buli, sikítás, vissza kétszáz kilométer. – avatta bel a szombati napba a zene.hu olvasóit a DJ.


Vacsora egy palacsintázóban

- A Vasárnap a pihenésé. Imádom sci-fi filmeket, ebédig DVD-zek, Csillagkapu. A mókás rajzfilmeket is szeretem South Park, Simpsons ebből is belefér egy-egy epizód. Délután indul a heti bevásárlás, zöldség, gyümölcs miegymás. Frissíteni kellene a ruhatáramat is. Benézek egy márkaboltba, vannak jó cuccok, sok mindent felpróbáltam, végül vettem két pólót. Irány a stúdió, estig folytatom a megkezdett új dalokat. Vacsorázni egy palacsintázóba megyek, édes és sós mind a kedvencem. Lefekvés előtt kicsit olvasok, nem sokáig bírom, lecsukódik a szemem... – zárta Dred a hétvége bemutatását.

– zene.hu –

[2008.02.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még