2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Táncelőadás készült Britney Leépüléséből
Britney Spearst ismét kórházba szállították
Kapcsolatok
Britney Spears

Gondnokság alá helyezték Britney Spearst

Ideiglenesen gondnokság alá helyezte a bíróság Britney Spearst, aki a napokban, egy hónapon belül már másodjára, került kórházba pszichiátriai kezelésre.

A 26 éves popsztár gondnokául édesapját, James Spearst nevezte ki pénteken az ügyben eljáró Los Angeles-i bíró, Britney sok millió dolláros vagyona felett pedig ugyancsak James Spears és Andrew Wallete ügyvéd gyakorol felügyeletet. A gondnokság február 4-ig tart, akkor a bíróság újabb meghallgatást tart.

A szülők kezdeményezték a bíróságnál, hogy helyezze Britneyt gondnokság alá. Azt akarták elérni, hogy leányuk kiszabaduljon barátja és menedzsere, Sam Lufti befolyása alól. Reva Goetz bíró pénteken távoltartási végzést adott ki Lufti ellen, és engedélyezte a zárak lecserélését Britney házában, illetve az ott tartózkodó személyek eltávolítását.

A gondnokul kijelölt édesapának jogában áll dönteni arról, hogy ki látogathatja meg a Los Angeles-i UCLA egyetemi kórház pszichiátriai osztályán
kezelt Britneyt, és betekinthet minden orvosi leletbe. A fiatal nőt pszichiáterének utasítására csütörtök este szállították kórházba. A kórház munkatársai egyáltalán nem nyilatkoztak, de közeli rokonok és barátok nyilatkozatai arra utalnak, hogy válása és kisfiai gyermekelhelyzési perének kezdete óta a popdíván a bipoláris zavar (mániás depresszió) tünetei jelentkeztek.

(MTI-Panoráma)

[2008.02.03.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Garbel 2008.02.03. 08:55 • [1]
Szerintem skizofréniás. A testvéremmel ugynez történt. Szülés után 3 hónappal furcsán kezdett viselkedni, egyik nap a kisbabát meztelenül akarta kivinni sétálni az utcára "hajnal 4-kor" ! Amikor nem engedtük azt üvöltötte, hogy megakarják ölni őt és a gyerekét, majd tovább üvöltözött le kellett fogni és mentőt hivtunk. A korházban azonnal ott tartották, az orvos közölte, hogy skizofrénia!. Összeomlottunk. Mitől lett ilyen beteg?- kérdeztem a dokit. Közölte, hogy sajnos vannak nők akiknek a szülés után a sok éjszakai fenntlét és kialvatlanság és egyéb hormonális okok miatt a dopamin termelés lecsökken az agyban, ami sajnos azzal a következménnyel jár, hogy az illettő személy furcsán kezd viselkedni, ami a normális életben nem szokott előfordulni, ez odáig is fokozódhat, ha nem kezelik időben a beteget, nem csak saját magában, hanrem a környezetében is kárt tehet. Azt javasolta, hogy a babának viseljük gondját, mert 3 hónapig a korházban kell maradnia gyógyszereket kell szednie. A testvérem zárt osztályra került, mert verekedett egy beteggel. A testvérem a korházba kerüléséig szoptatta a gyereket. majd elapasztották a tejét, igy nagyon nehéz volt az etetése a picinek, mert nem akart cumisüvegből inni és a tápszer sem izlett neki. A testvérem férje 2 hónapig viselte a kemény megpróbáltatást, majd beadta a válópert. Nagyon haragudtunk rá, még a bíró is beolvasott neki a válóperes tárgyalásban, hogy miért nem áll ki a felesége mellett, hiszen beteg.
A doki azt mondta amikor kiengedték a testvéreme a kórházból, hogy meggyógyulhat ha szedi folyamatosan a gyógyszereket. Amikor szedte, ugyanolyan volt mint bárki, vidám, aranyos, kedves mint amilyen volt régen, de sajnos önkényesen abba hagyta a gyógyszereket mert nem hitte el magáról hogy ő skizofréniában szenved. 1 hónap elteltével borzasztó dolgot tett, a kisgyereket a lakásban hagyta egyedül egész napra. A szomszédok hivtak minket telefonon, hogy órák óta egyedül van a gyerek és sir. A lakást be sem zárta. Óriási rendetlenség volt nála, semmi kaja otthon. A rendőrséget hivtuk hogy megtalálják és 16 órával később haza ment piszkosan, büdösen rongyosan. Kiborultunk teljesen. Ekkor döntöttünk, hogy magamhoz veszem a testvéremet és a babát hogy folyamatosan figyeljünk rá és arra is, hogy bevegye A gyógyszereket. Ennek már hét éve. A szereket egész életében szednie kell. Már nincsenek rohamok, mentő és rendőrség, nyugalom van. De azért bennünk van a rettegés, hogy mikor változik meg újra. Nagyon szeretjük őt és a gyerekét.
Nagyon sajnálom Britney-t mert a betegségéről nem tehet, de azért felelős hogy amikor jól van, akkor éjjeli bulizásra jár és bepiál, meg csuda tudja mit tesz még. A szülőket azért hibáztatom, mert elnézték sokáig hogy a lányuk idáig jusson. Már korábban cselekedni kellett volna a szülőknek és amikor először lett rosszul azonnal kizárni mindenkit az életéből igy nem vesztette volna el a gyerekeit. Az elvált férjének meg üzenem: Szégyelje magát, hogy a beteg feleségét magára hagyta, csak a pénze kellett neki! Ha kitartott volna mellette, akkor nem fajult volna idáig a dolog!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még