2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Halloween Party sztárokkal Nyíregyházán
A műsorvezető a műtét után sem pihen!
Új helyen szól a rock 
Exkluzív! Mennyibe kerül Dr. Alban magyarországi haknija?
Kapcsolatok
Dr Alban
Kecskeméti Református Általános Iskola Gyermekkara
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Dr Alban
[2008. február 9.
szombat este]

Dr. Alban Nyíregyházán rendel

Egy igazi világsztár fogja a zenét szolgáltatni február 9-én a nyíregyházi Club Kom Ombo-ban. A ’90-es évek egyik legnépszerűbb színesbőrű előadója, a fogorvosból énekessé avanzsált Dr. Alban a szórakozóhely 4. születésnapi buliját fogja különlegessé tenni.

„Február 9.-én szombaton a Club Kom Ombo, mely Nyíregyháza belvárosának legnagyobb klubja, 4. születésnapját ünnepeljük.” – kezdte Pavlovics Gergely, a klub DJ-je. „Ehhez az ünnephez úgy gondoltuk, hogy egy igazi világsztárt kérünk fel, mutassa be slágereit közönségünknek. Ezen a szombaton - akárcsak minden szombaton- a 80-as és 90-es évek legjobb zenéi kapnak szerepet. Így esett a választás a svéd énekes-producerre Alban Nwapa -ra, vagyis a 90-es évek talán leghíresebb és legtermékenyebb előadójára Dr. Albanra - nyilatkozta PéGé, a klub rezindense. 

Az 1957-es születésű Alban olyan világslágereket tudhat magáévá, mint például a Hello Afrika (1990), a No Coke (1991), az It’s my life (1992), és klubunk szombat éjszakájának talán legkedveltebb slágere a Sing Halleluja (1993). Itt a felsorolás közel sem teljes és reméljük fellépésén sokkal több slágerét mutatja be klub közönségének!

Ha sztár, akkor sztárallűr

„A fellépést hosszú szervezés és előkészület előzte meg. Külön kialakításra került vadonatúj és tágas fellépő „öltözőnk”, mely ezen az éjszakán Dr. Alban és csapata előtt debütál. Itt kellemes környezet, erre az alkalomra kialakított ülőgarnitúra gyümölcstálak, szendvicstálak várják a sztárt. A kérések között szerepel még 4 törülköző és 2 takaró is.Nem csak a személyes, hanem a technikai kérések is különlegesek: Dr. Alban két vokalistával érkezik, nekik külön színpadot, hang-monitor rendszert és különleges fénytechnikát szereltünk be erre az éjszakára klubunkba”.- tudhattuk meg.

A ráadás…


„A várhatóan nagyszerű fellépés előtt és természetesen utána is DJ petősanyi és jómagam, DJ PéGé pörgetjük a 80-as és 90-es évek legjobb korongjait. Ha még ez sem lenne elég: a Sumér Café, mely a Kom Ombo kistestvére (közvetlen átjárással) 2. szülinapját ünnepli. Itt DJ Small szolgáltatja a legjobb klubslágereket. A 4. születésnapunk alkalmából pedig az első 100 vendégünknek különleges - a Club Kom Ombo és Sumér Café Dj-i által összeállított -, mix cd-t ajándékozunk. A bulira a belépő tombola is, mellyel értékes ajándékok és egy kétszemélyes utazás nyerhető. Várunk mindenkit ezen a fergetegesnek ígérkező bulin!” - tette hozzá a Sunshine Rádió műsorvezetőként is ismert lemezlovas.

Ennyiért lép fel Dr. Alban

- Kovács Tünde -

[2008.02.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még