2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézy utazhat Belgrádba
Csézy számított a sikerre  
Csézy-Szekeres Adrien: 29-29 Eláruljuk mi döntött a holtversenyben!
Meglepő! Olvasóink nagyrészénél nem Csézy a befutó
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok

Csézy: "Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam"

Nincs kedvem magyarázkodni, a versenyt tisztességesen nyertem meg! - mondta Csézy, aki a boon.hu vendégeként arról is beszélt, mennyi vádat kap a pénteki verseny óta.

Nem foglalkozom a rágalmakkal, nincs kedvem magyarázkodni. Ezt a versenyt tisztességesen nyertem meg. Még csak néhány nap telt el a döntő óta, máris megváltozott az életem. Mikor az év felfedezettje címért folyt a verseny, a fotósok - igaz nőként megnéztek -, úgy elrohantak mellettem, mintha ott sem lennék, mint énekes. Mikor kiderült, megyek Belgrádba, legalább 30 fényképezőgép kattogott körülöttem. Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam, még a menedzserem is óvott attól, hogy bízzam a győzelemben – sorolta Csézy, aki most médiáról - médiára jár, mindenhol kíváncsiak rá.

Nem ez a legjobb dala...

Ha a nevem ismert lett volna bele se vágok ebbe a versenybe, hiszen, az ember, akkor többet veszíthet. És hogy miért pont a „Szívveréssel indult? Az "Általad lettem” slágeresebb, jobb, játszották a rádiók, de a fellépéseken nem állta ki a próbát. És az idő is sürgetett, mindössze két hónapunk volt felkészülni a versenyre, veszélyes lett volna új dallal indulni. Ez nemzetközi fesztivál, ahova színpadképes produkciót kell vinni, néhány perce van a fellépőnek, hogy magára vonja a figyelmet, felkeltse az érdeklődést - magyarázta.

Bárki képviselné májusban Magyarországot angolul énekelne. Most Csézyt - ahogy Rúzsa Magdit is - támadások érik, amiért nem anyanyelvén adja elő a „Szívverést”. - Lehet, hogy egy rövid részt magyarul fogok énekelni.

Csézy est Hamburgban

Szerencsés vagyok, az európai Warner Music - igazgatója felfigyelt rám, bekérte a kiadótól az összes anyagom és márciusban már Hamburgban mutatkozhatom be a Csézy esten. Lehet, végighallgatja a dalt és azon a ponton, ahol ő, aki nem tud magyarul, úgy érzi, átérzi, megérti a mondanivalót, ott magyarul fog szólni a dal - meséli terveit.

Azt hittük, Rúzsa Magdi szereplése az ide magyar indulót egyenesen az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe juttatja, de megváltoztak a szabályok. - Most az a cél, hogy átmenjek az elődöntőn. Lehet, a szigorúbb szabályok véget vetnek a szlávok szavazó játékainak, hiszen évek óta egymásra voksolnak ezek a nemzetek, így a produkciótól függetlenül is jó helyezést érnek el. Félre ne értsetek a tavalyi győztesnek gyönyörű hangja volt és nagyon hiteles művész - magyarázta.

- Az Eurovizíós Dalfesztiválnak sincs olyan nagy hatóereje, mit régebben, de az is életre szóló élmény, hogy kijutok, hiszen néhány hónapja még ismeretlen voltam a magyar könnyűzenében. Bárhogy végződik ez a verseny, biztos énekelni fogok - folytatta Csézy, mikor arról kérdeztük, van - e még szakmai súlya a hatalmas shownak, az Eurovíziós Dalfesztiválnak.

Mi a véleményed az Eurovizióról?

– Bíró szon.hu alapján –

[2008.02.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még