2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Hivatalos rajongói oldal
Kapcsolódó cikkek
Emlékezetes találkozás a Morcheebával
Ganxsta Zolee nem okozott csalódást
Kovácsovics Fruzsina az RTL Klubon vezet műsort
Kapcsolatok
Kovácsovics Fruzsina
Legnépszerűbb csengőhangok

Kovácsovics Fruzsina meglepte a rajongóit

Nagy találkozás című rovatunkban Kitti, a Kovácsovics Fruzsina hivatalos fanclub egyik tagja küldte el a személyes találkozást felelevenítő történetet.

Nemrég, az egyik hétvégén Kovácsovics Fruzsinával találkoztunk mi, a hivatalos fanclubjának szerkesztői. Ő az a csillag, aki a tehetségkutató műsor után sem tűnt el, azóta is sokat hallani mindennapjairól. Mi öten pedig egy rajongói honlapot szerkesztünk a mosolylányról, és megadatott a lehetőség, hogy személyesen is találkozzunk vele. Vasárnap délutánra volt megbeszélve a találka, és kis nehézségek árán ugyan, de végül megérkezett Fruzsi a hivatalos honlapjának szerkesztőjével. – kezdte a történek felelevenítését Kitti.

Beszédes kedvében volt az énekesnő

Egy kisebb kávézót néztünk ki magunknak, sajnos azonban fotózni és kamerázni nem engedtek az épületben. Érdekes volt látni így élőben, olyan hétköznapi, kedves mosolygós lány, és elmondása szerint kicsit nyúzott. Előző nap 2 fellépése is volt, s az utolsónak éjjel volt vége, így nem mondhatta magát túl kipihentnek. Mesélt arról is, hogy rendben mentek a koncertjei, habár nehezen tudta megkezdeni az egyiket, mert amint belépett az ajtón egy egész gyerek-sereg rohamozta meg. Csak a biztonsági őrök segítségével tudott eljutni a színpadig. Nem hiába, a gyerekek is szeretik a Mosolylányt. – mesélte az ifjú hölgy.

Ajándékot is kaptak a szerkesztők

Fáradtsága ellenére nagyon közvetlen volt, tényleg olyan, mint akit a képernyőn keresztül már kicsit megismerhettünk. A két honlapról beszélgettünk, melyiket hogyan változtassuk, fejlesszük. Közben azért jutott egy-két más jellegű kérdés is Fruzsinak, leírta a számokat amiket jelenleg a koncertjein énekel, és meglepett minket dedikált autogram kártyákkal: „Nem akarom rátok tukmálni, de gondoltam adok nektek ezekből, a tegnapi fellépésemre készültek”. Persze mindenki kért, és elraktuk emlékbe a hol napocskával, hol szívecskével díszített autogramkártyákat.

Interjú a szabadban

A beszélgetés után kimentünk szabadtérre, hogy elkészítsünk vele egy interjút és fényképeket, melyek már láthatóak a fanclub honlapján.
„Szerintem legyen spontán. Olvassátok a kérdéseket, én meg mondom rögtön a választ.”-javasolta Fruzsi, így elkezdtük bombázni a kérdésekkel, melyek nagy részét a rajongók írták neki. Az interjú alatt is nevettünk, van humora a lánynak még így, kicsit kimerülten is. A legjobb, hogy két lábbal áll a földön, tényleg nem képzeli magát semmivel többnek. Érti a viccet, türelmesen válaszol a kérdésekre, és a mosoly sem tűnt el az arcáról. –
avatott be minket a részletekbe.

Az biztos, hogy ez a nap mindenkinek emlékezetes maradt, és abban megegyeztünk, hogy nem ez volt az utolsó találkozó. – zárta lapunk tájékoztatását Kitti.

Továbbra is várjuk a leveleket!

Neked is van egy jó fényképed és sztorid arról, hogyan is találkoztál kedvenceddel? Ne habozz, hanem küldd el a bizso@zene.hu e-mail címre, s a Zene.hu garantálja, hogy megjelenteti!

Huszonnégy kép olvasóink Nagy találkozásairól
Korábbi Nagy találkozások

– Havassy/Bíró –

[2008.02.24.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
fruzsifanclub 2008.02.24. 16:41 • [1]
Tök jó volt a találkozó!:P

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még