2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
HALLGASD MEG a dalokat!
Kapcsolódó cikkek
Állati nagy sikere volt Robertonak
Nyertek és velünk bulizhatnak
Koncert után masszázst ad - Kordáék is csodálkoztak
A mulatós masszőr élő adásban lepte meg Győzike nejét
Ez ám a húsvéti meglepi! Egy kutya kergette meg az énekest
A mulatós masszőr meglepő kijelentése: "Ez már nekem is sok volt!"
Kapcsolódó Kiadványok
Roberto, a mulatós masszőr: Inni kéne és mulatni
Kapcsolatok
Roberto, a mulatós masszőr
Legnépszerűbb csengőhangok

Inni kéne és mulatni, és ami mögötte van

Hazánk egyetlen mulatós masszőre, Roberto nem csak dalban mondja el, ugyanis lapunk felkérésére saját szavaival mutatja be Inni kéne és mulatni című albumját. Ebből is kiderül: nem csak a masszázságyon lazítja el az embereket!

Inni kéne és mulatni: Ez a dal inkább az uraknak szól! Azoknak akik mindennap dolgoznak és keresik a pénzt, igaz néhanapján eljárnak a kocsmába, hogy pihenjenek és mulassanak . Ez pedig az asszonyoknak nem nagyon tetszik, pedig a férfiak a családfők ők dolgoznak meg minden pénzért! Közben az asszony csak otthon pihen…

Mondd el nekem cinegemadár: Ebben a nótában szólal meg az első szerelmi csalódás. Elkeseredettség, és bánat közepette útra kell az elhagyott férfi, jár-kel a nagyvilágban. Közben egy fánál megállva feltekint rá, s meglát egy szomorú cinegemadarat s tőle kér segítséget, hogy merre és kivel jár az ő volt kedvese…

Te szép cigánylány: Egy faluvégén élő cigánylányról szól ez a felvétel, aki nem is sejti, nem is gondolja, hogy van egy titkos szerelme egy magyar legény személyében. A fiú első látásra beleszeret a szép, csinos cigánylányba. Odalépve a lányhoz elmondja, neki az érzéseit s szerelmet vall neki.

Nótaszóval azt üzenem: Ennek a dalnak két értelme is lehet . (Szerelmi) és (Vágyakozás egy ember iránt, aki elhagyott örökre bennünket) Kifejezi a ragaszkodást, és a mélyszívű szeretetett (szerelmet). Szinte üzenete van dalnak: ha valaki bárhol jár, vagy ha a csillagok közt, vagy a szívünkben él tovább.

Drága jó anyám: Sok embernek fontos lehet ez a felvétel. Hiszen édesanya csak egy lehet a földön. Jómagam is ezzel a dallal köszöntem meg édesanyámnak, hogy felnevelt, hogy segített mindenben. Ebben a dalban egy őszinte vallomást szerettem volna megírni Édesanyám felé.

Tiéd a szívem: Igazi latinos s forró szenvedélyről szól ez a nóta. Ez a dal eltér egy kicsit a többitől. Tele van érzelemmel és szenvedéllyel. Egy szerelmes fiú őszinte vallomása egy lánynak. Egy forró szerelmi éjszakát dolgoz fel, hiszen a lányoknak is van szükségük egy kis romantikára, néha szenvedélyes vad éjszakára.

Ki mulat velem: Ki mulat velem ma éjszaka….? Több helyen is nagy sikert hozó dalról van szó. Hiszen a magyar ember szeret mulatni! Lehet néha túlzásba is visszük a mulatást. Ebben a dalban szinte végig isszuk és mulatjuk a hetet, de a végén rájövünk hogy ez így nem mehet tovább s a végén jöhet egy nagy pihenés és alvás.

Hej romák - Ti jó romák: Ezt a dalt úgy írtam meg, hogy ne legyen ellentét köztünk!
Tapasztaltam néhány helyen hogy a romákkal igen is jó együtt mulatni. Együtt jó a kedv jó a tánc. Hiszen a romák vérében benne van a muzsika, a mulatatás ezért én nagyon felnézek rájuk, s tisztelem őket! Sok olyan helyen megfordultam már ahol ez a nóta nagyon nagy sikert hozott a számomra! Köszönöm nekik! „ Hej romák- Ti jó romák”

Sírjon a hegedű: Emlékszem, ez a dal 2005 nyarán született meg a fejemben, amikor az egyik roma barátommal elmentünk egy családi rendezvényre. Volt ott egy cigányprímás, Benő bácsi. Amikor játszott a hegedűn, szinte a hideg futkosott a hátamon kértem is tőle a kedvenc nótámat s azonnal elhúzta! Nagyon meglepően és ámulva hallgattam. A végén azt mondta nekem „Fiam! Ha bánatos vagy s elhagy majd a szerelmed bátran keress meg mert az én hegedűm a legjobb orvosság a szenvedő szívekre”

Nem tudok én boldog lenni: Ebben a felvételben a saját életemet, érzelmeimet írtam meg. Sok csalódást, kudarcot, szenvedést mondd el a! Volt egy időszak, amikor nagyon elhagytam magam lelkileg egyszerűen, nem tudtam boldog lenni. Szerintem sok ember életében volt egy ilyen mélypont.

Te vagy: Ezt a dalt a volt szerelmemnek írtam még 2004-ben, ebből videó klip is készült tavaly júniusban. Ezt a videót már több országos csatorna is lejátszott és helyi tv-k. Ez a dal igazi dances sok helyen, a fellépéseimen a fiatalok kedvence! Igazi szerelmes dal, kicsit tempós ütemben! Leginkább a féltésről és gondoskodásról szól a dal. Fiatalok hallgassátok! A klipet meg is nézhetitek a hivatalos oldalamon.

– zene.hu –

[2008.02.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még