2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Hasenbeck Music weboldal
Kapcsolatok
Hasenbeck Music
André Tanneberger (ATB)
Chicane
Deep Dish

"Színes" lemez a Hasenbeck-től - Ricky is beszállt

A 2004-ben alakult Hasenbeck Music zenei projekt mögött Tarczali Zsolt zeneszerző áll. Az elmúlt években számos zeneszám készült el kezdetben csupán kellemes időtöltésként, azonban a rengeteg pozitív visszajelzésre alapozva a zenei projekt elérkezettnek látta az időt, hogy egy teljes albumot mutassanak be a nagyközönségnek.

A Hasenbeck Music zenei stílusának kialakulására nagy hatással volt számos külföldi zenei kiválóság, úgy mint Chicane, Deep Dish, de talán a legnagyobb ihletet ATB produkciói adták. A bemutatkozó dal a „Love Me Till’ The End Of Time” címet viseli, ami magyarul azt jelenti, „Szeress az idők végezetéig”! Az ismert magyar videoklip rendező, Indián keze munkájaként egy különleges és szokatlan hangulatú és színvilágú klip is készült a dalhoz 2006 nyarán. Az albumon a szám kétféle remixe is szerepel.

További ígéretes dalokat tartalmaz a lemez, az egyik például a Szőke Szandra énekesnő hangján megszólaló „Look At Me Now”, vagyis „Nézz rám” - melyhez szintén készült kétfajta mix - vagy a Haddad Henrik énekes (Ricky) előadásában a „Fly Away”, azaz „Repülj el” című dalok. A Hasenbeck Music „Easy Storm”, vagyis „Könnyű vihar” címet viselő bemutatkozó albumán összesen 17 zeneszám található, melyből négy a fent említett remix. A lemez három irányadó stílust ötvöz, úgy mint trance, deep house és chill out.

Könnyű vihar

A Hasenbeck Music célja olyan album elkészítése volt, mely ezeket a stílusokat olyan kreatívan ötvözi, hogy a dalok hallgatása közben észre sem vesszük, hogy tulajdonképpen három különböző stílus keveredik, mely összhatás a remixek sokféleségében is érezhető. A gyors és lassú ütemű dalok állandó jellegű váltakozása, ügyes hullámzása rendkívül változatos és harmonikus hangulatot varázsol a lemez köré, melyet már a zeneszámok címei is előrebocsátanak. Ezért viseli az album a „Könnyű vihar” címet.

A manapság kiemelten népszerű vocal-trance stílusú zenei irányzat iránt világszerte nagy az érdeklődés, ezt bizonyítja az is, hogy az „Easy Storm” című albumot már Miamiban, Floridában is óriási érdeklődéssel fogadták. A Hasenbeck Music célja, hogy hazailag és nemzetközileg is elismert produkcióvá nője ki magát, valamint, hogy egyedi és üde színfoltként színesítse a hazai és külföldi zenei klubok palettáját egyaránt.

-zene.hu-

[2008.02.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még