2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új győztest hirdettek a Rock DJ párbajon - képekben
Indul a Zúzda! - rockzenei tehetségkutató verseny
Kapcsolatok
Pont FM
The Jolly Roger
Rocktogon Pub & Roll
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Pont Fm közönségtalálkozó
[2008. március 14.
péntek 20:00]

Közönségtalálkozót szervez a rockadó

Immár hagyománynak számít, hogy a Pont FM Rádió 88.1 stábja és hallgatóik rendszeresen havonta egyszer összejönnek, hogy birtokba vegyék az egész Rocktogon-t.

Ezen alkalmakkor a Pont FM hallgatói találkozhatnak a rádió munkatársaival – a kedvenc műsorvezetőkkel, szerkesztőkkel, technikusokkal.

Nem csak az éteren keresztül találkozhatunk - többek között - a hétköznap délutánonkénti közkedvelt Rocközön műsorvezetőjével, Hartmann Zoltánnal, a Partizánbál című interaktív kultműsor három népszerű partizánjával, MG-vel (May Gábor), Viora-val és Kálmánnal (Kiss Kálmán) is, aztán a délelőtti Rock klasszikusokból Hertz Péterrel, illetve a kora esti Igény szerint kívánságműsor fiatal szóvivője Hunyad Ákos is előfordul ilyenkor.

Ahogy az eddigi összejöveteleken történt, most is lesznek élő rock koncertek, illetve elmaradhatatlan a meglepetés is, amely vagy egy zenei vetélkedő, vagy az szokott lenni, hogy a műsorvezetők a zenekarokkal együtt lépnek valamilyen közös produkcióval a színpadra. Meglepetésre most is készülnek, de erről bővebbet nem árultak el.

Partizánkodás is lesz

A jelenlévők szórakoztatásáról kilenc órától a Jolly Roger kalózcsapata fog gondoskodni, ezt követően pedig a .  Szizsó által vezényelt Partyzan zenekarBiztos, hogy mindkét együttes forró hangulatot fog teremteni lendületes, pörgős zenéjével. A Jolly Roger csapatának színpadi megjelenése pedig a Karib tenger kalózainak figuráit és hangulatát is meg fogja idézni a jelenlévőknek.

Mondhatjuk, hogy egyre népszerűbbek ezek a közönségtalálkozók, melyre bizonyíték, hogy minden alkalommal egyre többen és többen jönnek el. Olyan törzshallgatók is vannak szép számban, akik lelkes résztvevői már a legelső találkozótól kezdve rendszeresen minden egyes partynak.
Az is nagyon lényeges, hogy ilyenkor a hallgatóknak nemcsak a műsorvezetőkkel, hanem egymással is van lehetőségük beszélgetni és ismerkedni. Kialakultak már barátságok, baráti társaságok is ezeken a rendezvényeken. Ennek eredményeként létrejött mind a Partizánbál, mind pedig a Rocközön című műsornak egy rajongói (fan) klubja, tehát rendszeres a kapcsolattartás.

A hallgatói közösségek egyre bővülnek és barátságok is kialakulnak a „galaktikus rock family” tagjai között. Ezeknek az ápolására is remek alkalom lesz ez a következő március 14-i party, amelynek a VI. kerület Mozsár utca 9-ben lévő Rocktogon ad ismét otthont, nyolc órától egészen a hajnali zárásig, melyre természetesen minden érdeklődőt szeretettel várnak.

-Hajós Maja-

[2008.03.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még