2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Belestünk Lola táncpróbájára - képekben
Képgalériák
IdiotSide Lola előzenekaraként
Lola - első nagykoncert
Kapcsolatok
Lola
IdiotSide
Kapcsolódó események
Lola nagykoncert
[2008. március 7.
péntek 19:00]

Kiabálás és pikáns jelenet a Lola nagykoncerten, ahogy a rajongók látták - képekben

Péntek este sokak nagy kedvence, Lola élete első élő nagykoncertjét adta a Petőfi Csarnokban. A félig megtelt nézőtéren többnyire családok voltak jelen, ugyanis rengeteg szülő kísérte el csemetéjét.

Kicsik-nagyok, fiúk-lányok csápoltak teljes erőbedobással Lola első, élő nagykoncertjén. Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok. Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola közönsége között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.

Igazi nagyszabású élőkoncerttel rukkolt elő a fiatal énekesnő. A különleges, félsziget formájú színpad előtt kisírt szemű kislányok, a dalszövegeket kívülről fújó fiatal srácok tapsoltak, énekeltek, táncoltak, sikítottak a dalokra. A Lola-koncert vendégelőadójaként Tóth Gabi is színpadra lépett.

Amit a rajongó élt át

Kapunyitáskor besurrantunk, egy motozás után megcéloztuk a színpadtól hátrafelé lévő 2. kaput. Jó helynek tűnt, csak pont azt nem nyitották meg. Végül bejutottunk, én a második sorban álltam a kisszínpadnál. Utána gondolkodtam, hogy mi van, ha nem is a kisszínpadon lesz, hanem a nagyon, mert tudtam, hogy lesznek táncosok és nem fértek volna ott el. Ezért inkább a nagy és a kisszínpad közé álltam, biztos ami biztos, akkor kezdett az előzenekar, az Idiotside, akik nekem kellemes meglepetést okoztak. Ezután már nagyon vártam Lolát, hogy végre elkezdődjön. Elsötétült minden.. Lola felirat a függönyön. Izgalom, kiabálás, sikítás és megjelent  VIVA Kristóf! Eldobta a medálját - kemény volt. Akkor jött, hogy kinek a koncertjén vagyunk? Lola - kiabálta mindenki! Kristóf elment és elkezdett dübörögni valami. Egyszerre csak leesett a függöny! Ez hihetetlen volt. – emlékezett Pavkocsi a fanatikus.

Nagyon jó volt a zene és a táncosok is. Nem szabad megfeledkezni a vokálosokról sem! De mégis a legnagyobbat Lola és Tóth Gabi alkotta! Nagyon tetszett a magyar duett, az Örökké nem eshet című szám, de a Tatu feldolgozás is jól sikerült szerintem. Végül a koncert lezajlása után elkezdődött, hogy Vissza! Vissza! És egyszercsak megjelent a Lola új szerelésben a Mozdulj már-ral! Szerintem ez volt az egyik legjobb! Tetszett még nagyon az I don't care és a többi feldolgozás is, de a csúcson az Élj a mának album számai és az Álomtánc dalai jártak! – áradozott a rajongó.

Ahogy egy másik fan méltatta a bulit

– Hat óra után valamivel megnyitották a kapukat és betámadtunk A kezdés előtt Alizee és TH számok fokozták a hangulatot. Negyed 8 körül bele is vágott a lecsóba az előzenekar, ami nekem nagyon tetszett, majd 3/4 8 körül Kristóf rövid nyitóbeszéde után következett Lola. Rengeteg számot énekelt és az öltözéke, amit viselt nekem nagyon bejött. Legjobban Rihannától az Umbrella feldolgozás tetszett. Érdeklődve figyeltem, mikor  a duett közben Gabi észrevétlenül rámarkolt Lola fenekére. A koncert végén én még számítottam egy ráadás számra, de sajna nem volt. Ezt követően sikerült bejutnunk a VIP-helyiségbe, ahol korlátlan ingyen ital várt mindenkit. – számolt be arról Gabije, hogy ő hogyan is élte át a koncertet.

Sztárok is érdeklődtek

Az ifjú énekesnő első élőkoncertjére befutott sztárok, komoly zenekarok tagjai is kíváncsiak voltak. A VIP-teremben gratulált Lolának a Sugarloaf , a Hooligansből Tóth Tibi, a Fiestából Knapik Tomi, a Groovehouse, de jelen volt a Unique, a No Thanx gitárosa, Csánk Peti és a Kozmixos Lala is. A rendezvényről nem hiányozhattak a Rakonczai-testvérek, akik rendszeresen együtt dolgoznak Lolával, s Steiner Kristóf sem, akivel az énekesnő viszonya szinte testvérinek mondható: Lola ugyanis már dalt is írt a Viva egykori műsorvezetőjének.

Nagy buli volt Lola élete első élő koncertje, az már biztos, ahogy az is, hogy sokan várják a folytatást...

– zene.hu –

[2008.03.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még