2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Felnőtt a Minisztár, hamarosan jön az első nagylemez
Pizsamás jelenetek az énekesnő első klipjében - képek és videó a forgatásról
Kapcsolatok
Vivien
Legnépszerűbb csengőhangok

Az énekesnő pörög egész hétvégén és a kakasoknál is korábban kel

Közkedvelt rovatunkban, amelyben bemutatjuk, hogy a hazai zenei élet egy-egy képviselője miként tölti el hétvégéjét, most a Minisztárban feltűnt ma szőlóban tevékenykedő Vivien került sorra. Lássuk, hogy zajlik a hét utolsó három napja.

Elérkezett a péntek. Mindenki azt várja, hogy hétvége legyen. Bárkivel beszélek, a hétvégéjüket legfőképpen barátokkal, bulizással és pihenéssel töltik. A bulizás és a barátok az én életembe is beleférnek, de a pihenés az már egy más dolog. Minden reggel nagyon korán kelek. Sokan azt gondolják, hogy a hétvégéimet pihenéssel töltöm. Nos ez nem így van. Szerencsére. – kezdte lapunk tájékoztatását Vivien.

Péntek reggel, ugyanúgy, mint minden nap, a kakasoknál is korábban kelek, egészen pontosan 5.00-kor. A tanítás reggel 7.15-kor kezdődik. Átlagosan 13.30-ig vannak óráim, de most kivételesen 12.35-ig, ugyanis sajnos elmaradt az utolsó óránk. Azért sajnos, mert pénteken mindig énekkel zárunk.

Anyai kényeztetés

Iskola után anyukám a kedvenc ételemmel, rakott krumplival várt ebédre. 13.00-ra jött értem a menedzserem, akivel elindultunk Érdre, a Freddymusic énekstúdióba, ahol már várt minket Fernando és Freddy. 15.15-kor már el is kezdtük a feléneklést. Igen jó szokott lenni a hangulat egyes feléneklések alkalmával, mivel én sem vagyok tökéletes, néha én is bakizom. Mint mindig, a számok most is nagyon tetszettek, ahogy szokott, Fernando most is kitett magáért a számok írásánál. Azt pontosan nem tudom megmondani, hogy meddig is próbálkoztam kihozni magamból a legjobbat, de azért este lefekvésre már otthon voltam. – mesélte.

Pozitív élmények az énektanárnál

Szombat reggel egy kicsit később keltem fel, kb. 6.15-kor. Azért ilyen korán, mert 8.00-kor már az énektanáromnál kellett lennem. Minden szombat reggel ugyanis így kezdem a napomat, sőt előfordul, hogy hétköznap délután is elmegyek képezni a hangomat, mert szerintem ez nagyon fontos. Nagyon szeretem, mert sok pozitív élménnyel gazdagodtam, mióta énektanárhoz járok. Általában 10.00-kor szoktam végezni. Ezután beülünk az autóba és indulunk a menedzseremmel ruhát próbálni, hiszen egyre többet láthatnak majd a Meya Collection ruháiban. – avatott be minket ebbe is az énekesnő.

Mivel 13.00-kor végeztünk és már nagyon éhesek voltunk, a menedzseremmel elmentünk ebédelni egy gyöngyösi pizzeriába. Ezután a délután főképp készülődéssel telt az esti fellépésemre. Este ugyanis a budapesti Bank Dance Hall-ban léptem fel. 17.00-kor elindultunk Jászberényből, és 19.00-kor már a discónál voltunk, 20.30-kor volt az első fellépésem, majd hajnal 1-kor a felnőtt buliban is bemutattam a számaimat és ezzel nagy sikert arattam. Az éneklés közben kedveskedtünk egy kis ajándékkal az ott lévőknek. Hajnali 4.30-ra értünk haza, de ekkor már nagyon fáradt voltam, így nyomban elaludtam. – emlékezett.

Egy kis alvás is jutott

– Vasárnap nem kellett mennem sehova, így végre tovább aludhattam. Délután 2-kor ébredtem fel. Majd miután megebédeltem, nekiláttam a házi feladatainak, mivel az iskolára is kell gondolnom, mert holnap hétfő és dolgozatot írunk magyarból. – zárta a hétvége ismertetését a fiatal hölgy.

– zene.hu –

[2008.03.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még