2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Mahó Andrea
Bencze Show
Legnépszerűbb csengőhangok

Egy show, ami botrány nélkül is sikeres

Bencze Attila hétről-hétre izgalmas és érdekes beszélgetéssekkel lepi meg a Hálózat Tévé nézőit. A hétvégén látható adásban Mahó Andreáról tudhatnak meg érdekességeket a nézők.

Nagy kérdés: megőriz-e a fénykép bennünket legalább egy időre? Tandori Dezső úgy gondolta, ha lefényképezkedünk, mindörökre megleszünk. Bencze Attila portréműsora, amelyet hétről-hétre a Tandori-idézet vezet be, jó időre emlékezetünkbe vésődik. Mint az igazán izgalmas albumban, az ember már lapozna, kutakodna tovább, várná az újabb felvételeket, illetve a feltételes mód itt nem is pontos. Hiszen tényleg a Hálózat egyik legizgalmasabb, legnézettebb műsora ez.

Nemcsak szemtelen és pimasz vendégek

Nem olcsó siker. A Bencze showban ugyanis még soha nem vetkőzött le senki, nem jártak ott a BB ház lakói, nem fulladt botrányba egyetlen beszélgetés sem, és ha el is hangzott olykor egy-egy vaskosabb tréfa, az mindig bőven a jó ízlés határán belül maradt. A műsort Attila különös egyénisége tartja össze; hogy a fényképeskönyv példájánál maradjunk: a néző mindig azzal a jó érzéssel csukja be a kötetet, hogy bár sokféle arcot látott, mégis egy család ez, egy közösség.

Hogy miféle emberekből áll? Szemtelenekből és pimaszokból, felhőtlenül vidámakból és olykor nagyon is elgondolkodtatóakból, komolyakból.

Voltaképpen valamennyien közöttünk élő emberek, akik még nem távolodtak el annyira a közegüktől, mint némely bankárok és politikusok. Még nem testőrök vigyáznak rájuk, még kezet foghatunk velük, még szóba állnak, beszédbe elegyednek egy nagyon is közülünk való emberrel. A mi emberünkkel. Bencze Attilával. – mondta a műsorról Sz. Koncz István, író.

Színpadon a 6 éves Mahó Andrea

A Bencze Show eheti vendége Mahó Andrea musicalszínésznő lesz, aki a műsorban elárulta, hogy már 6 évesen versmondó versenyeken szerepelt. Számára a szereplés már ekkor természetes volt, nem vélelten, hogy ezzel az iskolai ünnepségek állandó szereplője lett.

Érdekes módon a színészet gondolata sokkal később, pontosan 18 éves korában kezdte el foglalkoztatni.

- Mondták, hogy rajzfilmes hangom van. Mondták, hogy magából akár színésznő is lehetne, de akkor tanulni kell. Innen kezdődött minden - mondta a művésznő Bencze Attila népszerű műsorában.

Érdekes, ha Andi énektanárnőjére hallgat, akkor ma operaénekesként láthatjuk a színpadokon, de ő makacs volt és ragaszkodott a könnyedebb műfajokhoz. Nevét az Operaház Fantomjából jól ismerik a musicalbarátok. A népszerű darabban Christine szerepében sok kellemes percet szerzett a nézőknek.

Hogyan került a népszerű darabba? Mi történt vele ezután? A válaszok kiderülnek a Bencze Showban.

A műsor szombaton 09.30-kor, vasárnap 17.00 órakor, szerdán 12.00 órakor és csütörtökön 15.30-kor jelentkezik.

- Bíró Zsolt -

[2008.03.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még