2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újabb Rolling Stones koncert maradt el
Kapcsolódó Kiadványok
The Rolling Stones: A Bigger Bang
Kapcsolatok
EMI Music
The Rolling Stones

Újra itt a Rolling Stones!

A világ leghíresebb nyelve - remélem, a Kiss-rajongók sem veszik sértésnek ezt a titulust - nyolc év után ismét kiöltésre kész!

Augusztus 22-én kerül ugyanis a boltokba az élő rock-legendák vadonatúj kislemeze, a Virgin Records gondozásában. A Streets Of Love címet viselő dal - mely egy Jagger-Richards kompozíció - a Rolling Stones A Bigger Bang névre keresztelt új nagylemezét hivatott beharangozni, mégpedig egy dupla A-oldalas single formájában. A limitált kiadású CD-n, és 7 inches bakelit korongon még a Rough Justice című szerzemény kap majd helyet.

A 2004-es év során Franciaországban rögzített dalok producerelési munkálatait Don Was látta el. Az album várhatóan szeptember 5-én lát majd napvilágot. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood pedig hamarosan színpadra is áll, hiszen ez az ő igazi közegük! A turné Bostonban veszi kezdetét, a patinás Fenway Parkban, a Red Sox főhadiszállásán, augusztus 21-én.

A 40 állomásos Egyesült Államok-, és Kanada-béli turnét Mexikó, Dél-Amerika, a Távol-Kelet követi majd, hogy valamikor jövő év nyarán Európa is sorra kerüljön. Addig is, az öreg kontinensen élő rajongók az együttes hivatalos website-ján követhetik nyomon a koncertkörút eseményeit, a www.rollingstones.com  cím alatt. A turnéra váltott jegyek most először Virtual Ticket-ként is szolgálnak, amivel tagjai lehetünk a Rolling Stones fanclubnak. Ezáltal igazi insiderekké válhatunk, hiszen virtuálisan bepillanthatunk a színfalak mögé, a próbákra, az előkészületekre, a setlistekbe, és elsőként értesülhetünk a zenekart és a turnét érintő legfrissebb hírekről.

A Rolling Stones tehát, közel 45 évét meghazudtolva, halad a korral, a zenéjüket azonban mindmáig az egyik leghíresebb szerzeményük címe jellemzi, melyet akár mottójuknak is tekinthetünk: It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It).

[2005.08.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még