2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Jon Anderson
Kapcsolódó események
Jon Anderson koncert
[2005. szeptember 7.
szerda 20:00]

Jon Anderson Európában indul

Évről évre bővül Andersonnak, korunk egyik legtermékenyebb dalszerzőjének és előadójának hagyatéka, alkotóereje és intenzív világturnéi pedig nem lassulnak. Jon Anderson örömmel jelenti be, hogy ünnepelt “One Man Show”™ Work In Progress - Tour of the Universe turnéja 2005 szeptemberében Európában indul.

Folytatva ugyanazt a felépítést, amellyel idén az Egyesült Államokban is rendre lenyűgözte közönségét, Jon szólótémákat és Yes klasszikusokat egyaránt műsorra tűz majd. A számok között történteket mesél, és megválaszol néhány kérdést is!
A turné az Egyesült Királyságot, Németországot, Romániát, Magyarországot, Lengyelországot, Svédországot, Norvégiát, Dániát, Olaszországos, Spanyolországot, Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Izlandot érinti. Folyamatosan kerülnek meghirdetésre az újabb dátumok.
A “Tour of the Universe” - Jon Anderson első szóló DVD-je - egy utazás életen, időn, és az azokon túli világon át, rajta számos új dallal, valamint a YES-szel közös munkájának és a VANGELIS-szel való együttműködésének klasszikus darabjai.

Jon utánozhatatlan “One Man Show”-ja, amely élőben került rögzítésre az Egyesült Államokban, az XM Radio Stúdióban drámai hatású animációval és újszerű vizuális elemek alkalmazásával, ami által úttörő koncepciójú DVD jött létre.
A 10, korábban ki nem adott szerzemény – “Harmony”, “Father Sky”, ”Bring On The Day”, “Standing Still”, “This Is”, “White Buffalo”, “Harping”, “You Lift Me Up”, “Set Sail” és “
Who Could Imagine?” – szerepeltetése azt támasztja alá, hogy Jon igen erős új anyagot hozott létre, amely számos zenei műfajt ötvöz, és a dalszerzéshez való közelítése páratlan.

Az olyan klasszikus YES dalok, mint a “Yours Is No Disgrace”, a “Long Distance Runaround”, a “Your Move”, a “Nous Sommes Du Soleil”, a “The Revealing Science of God (Dance of the Dawn)”, az “And You And I” Jon egyedi stílusában és hangszerelésében szólalnak meg. Felcsendül továbbá a közelmúlt nagy koncertkedvence, a” Show Me” is a YES-katalógusból, a Rick Wakeman által csodálatosan megszólaltatott zongora hangjaival, és egy 50 fős gyermekkórussal ékesítve.
A sok szólómunka és Vangelis-együttműködés mellett Jon előadja az érzelemdús, és találóan “First Song”-ra keresztelt szerzeményt is, újfent bizonyítva, hogy eredeti anyag létrehozása és a harmóniákhoz való érzék olyan út, amely természetes módon lett kijelölve Andersonnak, már igen fiatal korában.

[2005.08.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még