2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Dragostea Din Tei (részlet)
Hallgasd meg! Doktorbá (részlet)
Nézd meg a Titkos SMS videoklipjét
Robi a robot (részlet)
Kapcsolódó cikkek
Mahasz-dobogón a Minisztár
Kapcsolódó Kiadványok
Minisztár: Minisztár
Kapcsolatok
Minisztár

Minisztár - Egy gyereklemez fiataloktól gyerekeknek

A nemrég alakult gyerekcsapat villámrajtot vett. Tekintsünk be a Minisztárok mindennapjaiba.

A MAHASZ album TOP 40-es lista 26. helyén – meglepetésre – az új gyerekcsapat a Minisztár bemutatkozó korongja is szerepel. Az együttesből Vivien 15, Gina 14, míg a legidősebb tag Márk csupán 16 éves. Fiatalkoruk ellenére cseppet sem ijedtek meg kérdéseinktől, hanem rutinosan válaszoltak.

– Milyen viszonyban vagytok a zenével?
Gina: Mindhármunk életének fontos része a zene, már kicsi korunk óta... Vivi több éve tanul énekelni és táncolni, Márk 9 évig volt énekkaros, én pedig 8 éve zongorázom és énekelek.

 JÁTÉK!

Nyerj dedikált Minisztár Cd-t és kazettát!
Játékunk elindult. részletek

– Hogy jött a Minisztár ötlete?
Gina: Régóta énekeltünk közösen Vivivel Szegeden egy énekstúdióban, és persze arról álmodoztunk, hogy egyszer saját lemezünk lesz. Majd éppen mikor Márk is csatlakozott ehhez a kis csapathoz, megkeresett minket egy budapesti kiadó fiatal tehetségeket keresve. Rögtön tudtuk, hogy itt a vissza nem térő alkalom. Innentől olyan a történet, mint egy tündérmese, mivel az első találkozásunk után fél évvel már saját magunkat láttuk visszaköszönni a lemezboltok polcairól.

– Kiknek szól az album? Mi a célotok?
Márk: Ezzel a lemezzel a kisebb gyerekeket szeretnénk elérni. Próbáltuk a dalokat is ennek megfelelően összeválogatni. Sok saját dalunk van, ezekből a gyerekeknek eddig a klipes dalunk: a "Titkos SMS", a kisebbeknek a "Robi a robot" teszik a legjobban.
Vivien: Olyan nagy slágereket is énekelünk mint az O-zone: Dragostea Din Tei, a Las Ketchup: Ketchup song, vagy a Tinidal. Örülnénk, ha minél több gyerek megismerne minket, és tetszene nekik amit csinálunk!

–Hogy készült a lemez?
Vivien: Igazi csapatmunkában, azt tudni kell, hogy mi mind szegediek vagyunk, elég messze Budapesttől. A stúdióból sokszor kaptunk interneten dalokat, hogy gyakoroljunk, majd amikor minden kész volt felkerekedtünk mindannyian, pár napra beköltöztünk a stúdióba, és felénekeltük az egészet.
Gina: Sőt, amikor elkészült minden, kiderült, hogy az egyik dalban egy szó helyett mást énekeltünk. Nem tudtuk megoldani, hogy elutazzunk újra a stúdióba, így a producerünk lehozta a stúdió egy részét Szegedre, és ott fejeztük be a lemezt. Nagyon kalandos volt...

– Hogy érzitek magatokat a bulikban?
Vivien: Remekül! Minden dalokhoz van egy tánckoreográfiánk, amit sokat gyakoroltunk. Persze az első pár fellépésünkön és a videoklip forgatáson így is izgultunk, hogy sikerül-e szépen előadnunk.
Gina: Sokat álltunk márt régen is színpadon de akkor még nem volt lemezünk, amit reklámoznak a TV-ben. Kicsit meg is vagyunk illetődve, amikor a fellépés végén jönnek a gyerekek és autogramot kérnek tőlünk.

– Hol léptetek fel eddig?
Márk: Szerencsére május óta elég sok fellépésünk volt az ország minden részén: falu-város napokon, gyerek rendezvényeken. Legutóbb Siófokon voltunk a Minimax roadshow-n. Legközelebb augusztus 27-én Komáromban, majd szeptember 4-én Nagykőrösön láthatnak minket.

– Úgy tudom, saját videoklipetek is van...
Vivien: Igen! Erre nagyon büszkék vagyunk. A klip nemrég készült el a "Titkos SMS" című dalunkra. A dal egy iskolás lányról szól, aki az óra alatt is csak a telefonját bámulja és szerelmes SMS-eket küld annak a fiúnak, aki tetszik neki.
Márk: A klipben én játszom a fiút:) Egyébként az egész klip úgy néz ki, mint egy modern mese. Mindenhol csillagok röpködnek körülöttünk, mi is hatalmas csillagokon vagyunk és a lányok így próbálnak nekem SMS-ezni. Ha így nem érthető nézzétek meg a klipet, biztosan tetszeni fog!

– Miben másabb az életetek, mint a kortokbeli fiataloknak?
Márk: Úgy érezzük, hogy sokban nem különbözik, talán annyiban, hogy az utóbbi időben a környezetünkből egyre többen ismernek fel bennünket a Minisztárnak köszönhetően, de ez nem jelent számunkra semmilyen változást, ugyan az maradt a baráti körünk, és ugyanúgy kell iskolába járnunk a szünet után...

Bíró Zsolt

[2005.08.25.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2007.08.10. 12:59 • [2]
A minisztar.com oldalon sokáig a Minisztárok oldala volt elérhető és nem ez a pornósite. Köszi, hogy szóltál.
tricsesz 2007.08.10. 10:24 • [1]
Senkinek nem tűnt még eddig fel, hogy egy pornó oldalra mutató linket raktak ki a
http://www.minisztar.com/
linkkel???

EMBEREK! ezt az oldalt nemcsak 18 év felettiek nézik, sőtt, kisgyerekek is olvashatják. Nem kéne kicsit jobban odafigyelnimit adunk a kezükbe???

ejnye-bejnye!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még