2020. június 7. | vasárnap | Róbert nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rachel Stevenst kirabolták
Zenerégész: Rachel Stevens szülinapja
Kapcsolatok
Rachel Stevens
S Club 7

A csúcson hagyta abba az énekesnő

Születésnapot ünnepel Rachel Stevens az S Club 7 egykori énekesnője. A zenekart sokat kedvelték, ám nem sokkal a feloszlás után az énekesnő visszavonult. Köszöntsük most fel virtuálisan, amikor a „harmadik X-be” lép…

Rachel 1978 április 9-én született, összesen hárman voltak testvérek.

A kislány művészi karrierje korán kezdődött, hiszen tizenöt évesen megelőzött 5000 versenytársat egy modell versenyben, amit a Seventeen magazin szponzorált.

A zene első szelében

Tizenkilenc éves volt, amikor a fiútestvére hallott egy alakuló pop-bandáról Londonban, a melyet Simon Fuller a nagysikerű Spice Girls egykori menedzsere alakított. Sok meghallgatás után beválasztották őt is a többiek közé, így kialakult a csapat végleges névsora, amely a következő volt: Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, és Hannah Spearritt. A formáció pedig az S Club 7 nevet kapta, s ezzel nem csak a pop banda, hanem természetesen Rachel karrierje is elindult felfelé.

Olyannyira, hogy az S Club 7 Brit Award győztes zenekar volt. Számos lemezt adtak el, milliók rajongtak értük és rengeteg tv-s szerelésnek kellett eleget tenniük. Ám a sikerek ellenére a csapat tagjai búcsút mondtak egymásnak.2003-ban feloszlottak.

A csapat legnagyobb slágere, a Bring It All BackKét lemezzel is jelentkezett

Rachel nem keseredett el, sőt szólókarrierbe kezdett. Ennek eredményeként 7 kislemezt és 2 albumot jelentetetett meg. Ő volt az első az együttes tagjai közül, aki sokmilliós lemezszerződést kötött.

Ezt bizonyítja egy 1.5 millió dolláros szerződés, amelyet a Polydor Records-nál írt alá na meg az S Club 7 menedzserével Simon Fuller-rel. A hölgy első dalát az az Ctahy Dennis írta, aki többek között Britney Spears-nak és Kylie Minogue-nak is írt már számokat.

"Sweet Dreams my LA Ex" című felvétele, amely 2003 szeptemberében jelent meg, még abban az évben a listák csúcsára tört. Első szólólemezére 2004-ig kellett várni, ekkor jelent meg a debütáló album, amely a "Funky Dory" címet kapta. Ám sajnos a korong nem ért el sikereket.

Nem adta fel

Az énekesnőt azonban nem olyan fából faragták, aki feladja a „harcot”. Ennek jelenként 2004 júliusában ismét új albummal jelentkezett, amely a "Some Girls" címmel látott napvilágot. Az összes haszonból, ami a lemez után megillette, jótékonykodott és felajánlotta a BBC Sport Relief javára. Sikere a "Some Girls"-nek köszönhető.

A csúcson hagyta abba

Rachel ismét nem állt meg, hanem kiadta második szóló albumát "Negotiate With Love" névvel. Ez a nóta az Egyesült Királyság-ban az első tíz között kapott helyet, ami szép elismerés. "Come And Get It" nevű albumát 2005 októberében dobta piacra. Angliában az első három hónapban 18 ezer másolatot adtak el. Mellé megjelentettek egy 'Limited Edition' CD-t és DVD-t is. "I Said Never Again (But Here We Are)" című száma októberben 12. volt az Egyesült Királyságban.

Innentől feljebb már nem nagyon lehet szállni, ezért Rachel úgy gondolta, eleget bizonyított már, most már inkább visszatért a sima hétköznapokba.

–havassy –

[2008.04.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még