Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. február 21. | csütörtök | Eleonóra nevenapja
    cdbolt.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
Kapcsolatok
Tramps

Tramps

Az 1990-ben alakult Tramps nevű zenekarból ismerhettük meg először Roy és Ádám nevét, hiszen ez a két fiatalember elsőként a ebben a zenekarban (1990-1998) tűnt fel. Elsőként Ádám csatlakozott, majd 1994-től Roy is beszállt a zenekarba.

A korszak klubéletének egyik legjobb bulizenekara voltak, Roy és Ádámon kívül megfordult még a zenekarban (a sok tagcsereberének köszönhetően): Takáts Tamás, Mihalik Viktor, Gyenge Lajos, Giret Gábor és még sokan mások.

Majd eljött az 1998-as esztendő és ezer sebből vérző zenekar - a már említett folyamatos tagcserék, kiadó keresés és egyéb gondok miatt felbomlott. Roy és Ádám úgy döntöttek kettesben folytatják zenei pályájukat és leszerződtek a BMG Ariola Hungary kiadóval.

Néhány fontosabb esemény a zenekar életéből:

Közel 700 élő koncert adtak országszerte. 1995 novemberében Hevesi Tamás meghívására vendégzenekarként szerepeltek az "Elszáll a szó" c. klipjében. 1995 szilveszterén nagy sikerrel szerepeltek a Budapest Sportcsarnokban, ahol először adták elő nyilvánosan a "Trambulin" és a "Disco-robbanás" című dalokat. 1996 januárjában egy sikeres TV felvétel után, a zenekar lehetőséget kapott, hogy a Republic szombathelyi koncertjén felléphessenek, mint előzenekar.

A zenekar lehetőséget kapott az 1996 júniusában megjelenő Z Magazin maxi CD mellékletén a "Lelketlen" c. számmal megjelenni. 1996 június 07.-én az Almássy Téri Szabadidőközpontban közel 1000 ember előtt adtak fergeteges koncertet a Kimnowak vendégeként. Még ugyanebben az évben Bonnban a zenekar képviselte Magyarországot a IUSY fesztiválon. (A fesztivál július 21.-25.-ig tartott, 90 ország képviseltette magát, de a koncert egy viharnak köszönhetően elmaradt…) Az 1997-es Juventus Pop-Rock Fesztiválon a zenekar a "Trambulin" c. dalával csak a negyedik lett…

[2008.04.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zeneszerzéssel,dalok írásával foglalkoz egyéb [2019.02.19.]
Zongora tanítás,korrepetálás 15.ker tanár [2019.02.06.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Megnéztük Guido és Mauricio de Angelis koncertjét az Arénában - képekben
Jótékonysági...

Megnéztük Gájer Bálint új műsorát az Orfeumban - képekben 
A sármos énekes Swing ’N Pop...

Zene.lap.hu
Harminc év rock and roll, három éjszaka alatt a Tankcsapdával - képekben
Megnéztük Veres Mónika Whitney Houston-estjét az Orfeumban - képekben
beszámolók még