2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek az április 15-ei Szulák és Másból
Kapcsolatok
Szulák Andrea
Heilig Gábor
Hajós András

Eszményi Viktória mindent elmond a barátságról Szuláknak!

Szulák és Más a Magyar Televízióban, április 15-én, kedden este jelentkező adásának témája a barátság lesz. Ez a közhelyesnek tűnő beszédtéma rengeteg érdekes megközelítésre ad lehetőséget. Eszményi Viktóriát mi is elcsíptük.

– Huh, nagyon jól éreztem magam a felvételen – kezdte mosolyogva lapunk tájékoztatását a kiváló énekesnő. – Maga a téma is nagyon tetszett nekem, igazán testhez álló, mert nagyon szeretem a baráti társaságunkat és egyébként is barátságos ember vagyok.

A műsorban hamar kiderül majd, mennyire másképp élik meg a barátságot férfiak és nők, azaz Novák Péter és Hajós András, illetve Eszményi Viktória és Dobó Kata. A fiúk elárulják, hogy számukra egyáltalán nem fontos a rendszeresség, a folyamatos kapcsolattartás, ők tudják ápolni a barátságokat akkor is, ha nem beszélnek minden nap a barátaikkal.

Időnként összejövünk

– Dobó Katát jól ismerem, vele egy lánykörbe tartozunk, időnként összejövünk. Novák Péterrel az egyik reggeli műsorban - ahol többször voltam vendég - ismerkedtem meg. Hajós Andrással a Heti Hetes bulikon szoktam találkozni, mivel a férjem, Heilig Gábor többször szerepelt a műsorban – árulta el.

- Szulák Andreát imádom. Régebben, mikor tévéfelvételeken vagy fellépéseken találkoztunk, mindig jókat beszélgettünk, annyira egy hullámhosszon vagyunk és nagyon jó a humora.

Eszményi Viki az adásban elmondja, mit jelent számára a barátság, megható történetet árul el arról, hogy nemrégiben elveszített édesanyja temetésén kérésére egy színművész barátja felolvasta a Mama című verset. Elmeséli, milyen volt kezdő énekesnőként fiúsítva lenni a turnékon, és miként fordult elő, hogy egyszer egy nős zenésztársa este nyolckor csöngetett be hozzá. Szó lesz a férfi-nő barátságról, amelyről mindenki elmondja véleményét, mennyire hisz benne.

Felnőtteknek szóló anyaggal készül

Természetesen ezúttal sem maradnak el a szórakoztató dallamok, ezúttal a Bolba Quartett is hívott egy barátot, Orosz Zoltán harmonikaművész személyében, és énekel a barátságról Eszményi Viki és persze Szulák Andrea is!

- Kérték, hogy a témába illő dalt válasszak, ezért a Hova tűnt a sok jó barát című mellett döntöttem, ami analóg az elhíresült, gyönyörű dallal, de ez nem az, ez Heilig Gábor és Horváth Attila szerzemény – tette hozzá Eszményi Viktória, aki az utóbbi időben „csupán” gyerekkoncerteket ad.

Tervei között egy „felnőtteknek” szóló produkció elkészítése is szerepel, ami talán egy nagylemez formájában jelenik meg. Hogy hányadik kiadványa lesz ez, azt nem tudta megmondani.

- Az az igazság, hogy nem számoltam össze még. Régebben mindent nyilvántartottam, de szerintem közel van a húszhoz az önálló CD-im száma. Egy biztos: jól érzem magam, ha énekelnem kell. Szerencsére sokan szeretik a dalaimat és ez nagyon szuper érzés.

- Bíró Zsolt -

Képek az április 15-ei Szulák és Másból

[2008.04.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még