2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kalózfelvételen az új Sugarloaf dal?
Újabb tagcsere a Sugarloafban
Dér Heni csinálja a fesztivált: "Megtisztelő a feladat"
Maratoni rockkoncert a kutyákért a Pecsában
Dér Heni meglepő bejelentése: "Most én is kipróbálhatom a Csak csajozást"
Mi történt április 17-én?
Kapcsolódó Kiadványok
Sugarloaf: Hajnalig még van idő
Sugarloaf: Neon
Kapcsolatok
Dér Henrietta (Dér Heni)
Sugarloaf

Bikiniben ünnepli születetésnapját a megasztáros?

Április 17-én ünnepli születésnapját Dér Heni. A Sugarloaf énekesnője nem tervez nagy bulit aznapra, hiszen reggeltől estig dolgozik. De egy baráti ebédre mégis szakít majd időt…

Ezen a héten az egyik országos kereskedelmi csatornán reggel vezet műsort Heni, a nagy nap délelőttje tehát munkával telik. Este viszont már egy női magazin nagyszabású bikinishow-ján áll majd modellt, így bulizni nem lesz ideje. Az egykoron a Megasztárban feltűnt vajdasági lány mégsem egyedül fogyasztja el születésnapi ebédéjét, a tervek szerint egy zenekari találkozásra szakít időt. Sőt, vele lesz a legjobb barátnője is.

- Igazából nem szoktam lázasan készülni erre a nagybetűs napra, ha időm engedi és belefér, akkor egy partyzós este azért évente egyszer jólesik, főleg ha azt a barátaimmal tudom tölteni. Idén ez nem jön össze, de lehet, hogy pár hét múlva egy rögtönzött buli majd segít ezen – mondta lapunknak Heni.

Születésnapok szempontjából azért nem panaszkodhat a szépséges énekesnő, hiszen tavaly alaposan meglepte őt zenekara, a Sugarloaf. Szabiék akkor egy meglepetésbulit szerveztek neki egy szórakozóhelyen, ahová a lány összes barátját, ismerősét meghívták, de még a médiát is mozgósították. Persze ő nem sejtett semmit, így duplán megilletődött, amikor egy hatalmas torta, mosolygó cimborák és jó pár kamera fogadta. Akkor el is sírta magát.

Büszke vagyok arra, hogy ilyen a gyerekkori álmaim nagy részét elértem

- Nagyon jólesett, főleg azért örültem, mert remek érzés tudni azt, hogy öt év alatt Magyarországon is lettek igaz barátaim, ugyanúgy, mint a Vajdaságban. S pompás érzés, hogy befogadott ez a közeg. Nem felejtem el – mesélte nevetve Heni, aki hozzátette: - Büszke vagyok arra, hogy ilyen fiatalon a gyerekkori álmaim nagy részét elértem. De legfőképpen arra vagyok büszke, hogy ember tudtam maradni ebben a nagy felszínes csilli-villi közegben. S nem nagy titok ha azt mondom, ezt úgy tudtam elérni, hogy megőriztem az igazi, civil barátaimat. Ők azok, akik mindig a realitás határain belül tudnak tartani, s őszintén szeretnek. Tudom, közhely, de nem szabad elfelejteni, honnan jöttünk!

A huszonkettedik életévét töltő lány persze a hétköznapokban sem unatkozik. Most indult a koncertszezon, s hetente több helyre is ellátogatnak a csapattal.

Sőt, egy nagyszabású koncertre is készül a Sugarloaf. Június 20-án a Művészetek Palotájában egy rendhagyó fellépésük lesz vendégművészekkel és sok-sok meglepetéssel.

- Aki gondolkodott azon, hogy valamivel meglepjen, annak azt súgom, a legnagyobb ajándék számomra az lenne, ha minél több emberrel találkozhatnék a június 20-i nagykoncerten – fogalmazta meg a gyertyafújás előtti kívánságát Dér Heni.

-ej-

[2008.04.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még