2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dobrády Ákos spontán ünnepel
Az uborkaszezonban is van dolga Dobrády Ákosnak
Hova tűnt Dobrády Ákos?
Dobrády Ákos: "Ilyet még soha nem csináltam" - sorsoltunk
Megtudtuk! Dobrády Ákos végleg elhagyja Magyarországot?
Eláruljuk, mire készül Dobrády Ákos! Ismét Intivel lép fel
Kapcsolódó Kiadványok
Dobrády Ákos: Hallgass a szívedre
Kapcsolatok
Dobrády Ákos
TNT
Kapcsolódó események
Dobrády Ákos Club Koncert
[2008. május 24.
szombat 21:00]
Dobrády Ákos Club Koncert
[2008. április 19.
szombat 21:00]

Veszélyben Dobrády Ákos? - "Bármi áron kinyomozzák a számomat"

Nekem kell gondoskodni arról, hogy el tudjam szigetelni a rajongókat, és legyen magánéletem.

Egy férfiakból álló zenekar számára elkerülhetetlen, hogy rajongók hada kövesse őket egyik koncertről a másikra, ami még nem is lenne baj. De előfordul, hogy hotelszobákba jutnak be, vagy váratlan pillanatokban tűnnek fel az ablak mögött. Az egykori TNT frontembere, Dobrády Ákos azonban elnézően közelít a rajongók felé, szerinte semmi olyat nem tesznek, ami miatt haragudhatna rájuk.

– "Ezek a lányok aranyosak, egyáltalán nem ítélem el őket. Arról nekem kell gondoskodni, hogy el tudjam szigetelni a rajongókat, és legyen magánéletem. Én inkább azt tapasztalom, hogy sok levelet küldenek, csörög a telefonom és nem szólnak bele, mert bármi áron kinyomozzák a számomat. Keresnek minden olyan élethelyzetet, ahol közelebb kerülhetnek hozzám" – árulta el Dobrády Ákos.

Ákosnak eddig egy olyan élménye volt, amikor majdnem megállt a szíve az ijedtségtől. Egy Mónika nevű rajongója mindenhová követi őt, aki egy alkalommal a piros lámpánál álló autója jobb oldali szélvédőjére "vetődött" és verte az üveget. A zenész szavaival élve mindezt olyan hangzavar kíséretében tette, mintha egy meteorból lőtték volna ki. Ezután Ákos továbbhajtott, de amikor hazafelé tartott, ismét meglátta a lányt liluló szájjal, ugyanis ezen a napon röpködtek a mínuszok. Megsajnálta a didergő rajongót és felvette, hogy a következő buszmegállóig eljuttassa.

A rajongók futottak az autó után

– "Amikor nyolc-kilenc évvel ezelőtt jártuk a diszkókat, egy egész kocsikaraván követett minket fellépésről-fellépésre. Ez nagyon jó érzés, és vicces is volt, amikor megálltunk egy benzinkútnál, a minket követő autók sora pedig velünk együtt várakozott. Olyan is megesett ebben az időszakban, hogy a rajongók futottak az autó után."

Dobrády Ákos nem tartozik azon sztárok közé, akik húzzák a szájukat, ha valahol leszólítják az utcán, vagy épp az étteremben egy levest kanalazva. Szerinte pozitív irányban befolyásolja egy ember önértékelését, ha ilyen sokan szeretik a zenéjét, de mindig tudni kell, hol a határ. Ha elveszik a kontroll, könnyen áteshet a ló túlsó oldalára.

– "Nem tudnám elképzelni, hogy egy rajongóval párkapcsolatot alakítsak ki. Nálam ez elvi kérdés. Bár lehet, hogy vicces lenne, ha elvennék valakit, aki korábban a színpad előtti második sorban sikított. Nem fogom megtenni, mert minden esetben megtartom azt a távolságot, amit egy előadó és egy rajongó között szerintem kötelező."

De mégis hogyan tudja egy sztár megállapítani, hogy egy nő érdekből vagy önmagáért akar vele megismerkedni? Ákos szerint ez az évek során kialakul, egyszerűen megérzi, hogy kinek őszinték az érzései és kinek nem. Bár azt is számításba veszi, hogy az érzékek olykor becsaphatják.

-netbulvar.hu-

[2008.04.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még