2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Ogli G web
Képgalériák
Ogli G klipforgatás a Rioban

Ogli G szexi csajokkal és kocsikkal forgatott

A rapperek világában legalább olyan mindennaposak a jó nők és az ütős verdák, mint másnak a mindennapi kenyér. Így van ezzel Ogli G is, aki nemrég megjelent önálló nagylemezéhez, már a második klipjét forgatta le. A videót ismét Indián rendezte, aki a felvételhez szép számmal válogathatott a dögös csajok és az egyedi autók garmadából, a bőséges költségvetésnek köszönhetően.

Ogli G karrierje szépen ívelt felfelé, hiszen néhány évvel ezelőtt Kicsi Tysonnal hatalmasat robbantottak a TKO nevű formációval. Akkor még rózsaszín volt minden, egészen addig, míg Oglit le nem tartóztatták. A börtönből két éve szabadult rapper, ha nehezen is de átvészelte a karrierjét alapjaiban megrengető válságot és talpra állt. Nem csak, hogy magára talált, egyre nagyobb sikereket zsebelhet be a rajongóktól a júliusban megjelent első önálló nagylemeze, a High Rollers kapcsán is.

 A Zene.hu ajánlja


A rapper két napon át, komoly költségvetéssel és igazán profi stábbal dolgozott, hogy elkészüljön a második, Szerelmes leszel című dal klipje.
- Az albumon nem ez a változat szerepel, ott egy lánnyal énekelek, aki nem akart a klipben feltűnni, így átremixeltük egy kicsit – árulta el Ogli G. – Mint eddig is, most is úgy tervezem, hogy lesznek kis és nagy költségvetésű klipjeim. Az előbbiek főként a netre mennek a rajongóknak, míg az utóbbiak már a tévéknek szólnak. Nem sajnáltuk a lóvét, igazán dögös lányokat és nagyon különleges kocsikat láthattok majd a klipben.
A forgatás egy budapesti szórakozóhelyen indult vasárnap este, ahol a szabad ég alatt, az időjárásnak köszönhetően, kitűnő hangulatú, pörgős videó készült. A zenei életben már jól ismert rendező, Indián és stábja most is kitűnő és korrekt munkát végzett. Minden a megbeszélt tervek szerint alakult. Ogli csak néhány percet pihenhetett az átállások alatt, azonban saját bevallása szerint több okból is élvezte a munkát.
- Nemrég vettem egy pick up autót, ami szerepet kapott a filmben, sőt egy hófehér egyedi limuzin is feltűnik majd – mesélte a rapper. - Ez elsőként az én klipemben szerepelt, méreg drága és igazán gyönyörű darab. Jó volt a hangulat, ami annak is köszönhető, hogy a honlapomon beharangoztuk, hogy lesz ez a forgatás. Sok rajongó eljött. Nincs titkom, mindenki láthatja, hogyan alkotok.

Ogli azonban nem torpan meg, és ül az elkészült munka babérjain. Már következő lemezének tervein mereng. A következő fél évre tucatnyi teve közül néhányba minket is beavatott:
- A kész klip másodikán kerül bemutatásra a Rióban, egy kivetítőn – mondta. – Kíváncsi leszek a fogadtatásra. Hamarosan stúdióba vonulok dolgozni, hogy jövő ilyenkorra meglegyen a következő nagylemez is. Már három dal készen van. Novemberben lesz még egy klip, melynek szomorú apropója van. Kivégezték két barátomat is az elmúlt években, és az ő tiszteletükre készül a videó a netre. Pont aznap forgatunk, amikor az egyikük meghalt.

A rapper és csapata az újévet a távoli Thaiföldön kívánja kezdeni, ahol lesz munka is, de főként a bulié lesz a főszerep.

Az egyedi képi világú és igazán pörgős klipet hamarosan a tévében is letesztelhetjük.

mori

[2005.08.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még