2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Nagy Szilárd
Feke Pál
Legnépszerűbb csengőhangok

Társulat ma este: Felszabadultan Koppány szerepéért

–  Úgy érzem, ez a hét jóval keményebb volt, mint a korábbi versenyek előtti napok – mondta el Nagy Szilárd, aki ma este Feke Pál, Koroknai Árpád, és Vadkerti Imre ellenében Koppány szerepéért verseng.

Szerepelni még sokszor fogjuk látni A társulat adásaiban Nagy Szilárdot, azonban főszerepért versenyezni már csak április 26-án fog a kisvárdai származású fiatalember. Ráadásul nem is akármilyen szerepről van szó, ugyanis Koppány alakjának megformálásért száll harcba három másik versenyzővel.

–  Úgy érzem, ez a hét jóval keményebb volt, mint a korábbi versenyek előtti napok – mondta el telefonos érdeklődésünkre Szilárd. – Minden nap reggeltől estig próbálunk. Feszített munka megy már reggel 9 órától. Jól tudom, hogy az életkorom miatt kevesebb esélyem van a szerep eljátszására, mint a többi versenyzőnek, ennek ellenére igyekszem magamból a legtöbbet kihozni. Úgy szeretnék a versenyen szerepelni, hogy elhitessem a nézőkkel, hogy akár én is el tudnám játszani a lázadó főúr szerepét.

– A szólószámomban a Valahol Európában című musicalből énekelek majd egy dalt, míg a duettet Derzsi Györggyel adom elő. S lesz még egy közös szám is, amikor mi, a Koppány-jelöltek egyszerre vagyunk a színpadon. Bízom abban, hogy felszabadultan, könnyedén tudok majd emlékezetes alakítást nyújtani a közönség számára. Számomra már az nagy megtiszteltetés, már az jó érzés, hogy olyan személyekkel versenyezhetem, akik már a szakmájukban letették a névjegyüket.

Szikora János rendező bejelentette, hogy az egész előadást a döntőbe bejutott szereplőkkel szeretné megvalósítani. Ez jó hír a számomra is, hiszen így aki nem kap főszerepet, az lehetőséghez jut egy mellékszerepben. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy nagyon sok elfoglaltsággal jár.

– Sok felkérés érkezett már a darab bemutatására, egy éves turnélehetőség rejlik benne. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ebben az évben nem jelentkezem a Színművészeti Egyetem musical szakára, csak majd a következő évben, hiszen ha sikerülne a felvételim, nem tudnám összeegyeztetni a turnézást a tanulmányokkal. Remélem, hogy A társulattal sok rutint és tapasztalatot fogok szerezni, s így jövőre nagyobb esélyem lesz a felvételre.

Szerinted ki nyeri el Koppány szerepét a Társulatban ma este?

- szon.hu -

[2008.04.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még