2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rúzsa Magdi a németeket is elvarázsolta - képekben
Kapcsolódó Kiadványok
Rúzsa Magdi: Kapcsolat koncert
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi: "Egy életre szóló élményben lesz részem Németországban"

Holnap, azaz április 29-én indul a honi zenei élet egyik legkiemelkedőbb énekesnője Európa szívébe, hogy meghódítsa azt is. Kétlem, hogy ne sikerülne neki, főleg miután tudom, hogy mivel rukkol elő a színpadon.

Katasztrofális duett?

Szó sincs róla, sőt! Április 19-én Horváth Károly Charlie-val adták elő az ’Az légy, aki vagy’ című slágert, ám a körülmények elég extrémek voltak.
„Éppen akkor érkeztünk meg a helyszínre, amikor a katasztrófa védelem a hangosbemondóban tájékoztatta a közönséget, hogy narancssárga jelzés van érvényben és mindenki csak saját  felelősségére  maradjon a helyszínen. Gondoltam, na ez jól kezdődik. Szerencsére a vihar hamar elvonult, így gond nélkül meg tudtuk tartani a koncertet. Nagy élmény volt számomra Charlie-val énekelni. Amikor lement a színpadról megköszönte, hogy ott lehetett. Nagyon jól esett, hiszen én köszönöm neki, hogy együtt énekelhettem vele” - mesélte a Kishegyesről származó Magdi.

Külföldön is hódít

Nemrég, a világhírű Janis Joplins  Original Band, a Big Brother and The Holding Company, kereste fel az énekesnőt,  egy közös fellépés kapcsán. Magdi persze igent mondott, így együtt szólalhat majd meg a csapattal, akik már több millió ember előtt is muzsikáltak Woodstock-ban.

- Először azt hittem, hogy egy emlékzenekar keresett meg, amikor kiderült, hogy nem, ez az a zenekar, akivel Janis Joplin lépett színpadra, és halálát követően 38 éve turnéznak, nem tudom elmondani, hogy mit éreztem. Ezek a zenészek ott álltak Woodstock-ban a színpadon, és millióknak játszottak. Nagyon várom a találkozást velük, biztos vagyok benne, hogy egy életre szóló élményben lesz részem - nyilatkozta lapunknak Magdi.

Az énekesnő szívében a közel negyven éve elhunyt rock-díva különleges helyet  foglal el. Még a Megasztár szériája alatt ismerkedett meg igazán dalaival, melyek közül a "Cry Baby", és a "Piece of my Heart" című számokkal óriási sikereket ért el. Nem csoda, ha a banda is kéri tőle ezeket a nótákat, valamint a "Women Left Lonley" és a "Down On Me" szerepel a repertoárban.

Meglehetősen feszített a hét programja. Megérkezésük napján próbába, másnap délután beállás, este 22:00-tól koncert, május elsején pedig már indulás haza. A méltán népszerű előadónknak nem is jut ideje a pihenésre, hiszen másodikán már robog Erdély felé, hogy ott is elkápráztassa a közönséget.

Székelyudvarhely után, május 9-én Tatabányán és május 10-én Makón lesz koncert. Az igazi öröm a rajongóknak viszont az, hogy Magdi szeptemberre új lemezt tervez, és saját bevallása szerint jól haladnak a munkálatokkal. Már nagyon várjuk.
 
- Fábián Tamás -

[2008.04.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még