2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Whitesnake night" Budapesten
Kapcsolódó Kiadványok
Whitesnake: Good To Be Bad
Kapcsolatok
Whitesnake
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Whitesnake koncert
[2008. július 21.
hétfő 18:00]

Júliusban pótolják a legenda két éve vihar miatt elmaradt buliját

Mondhatjuk, hogy sokunk álma válik valóra, hiszen a David Coverdale énekes által vezetett 30 éves legendás angol rock csapatot, a Whitesnaket a Concerto Music elhozza hozzánk és reméljük, hogy most már megörvendeztetheti magyar rajongóit. Két éve, 2006. augusztus 1-én már úgy volt, hogy játszanak nekünk, de az égiek közbeszóltak és a viharos körülmények miatt le kellett fújni a koncertet, amelyet most pótolnak.

A csapat meghatározó frontembere David Coverdale története a távoli múltba nyúlik vissza. A hard rock legendává vált énekes 1952. szeptember 21-én született Saltburn-by-the-Sea-ben (Cleveland, Anglia). 1973-ban lett a Deep Purple tagja, majd a legenda első feloszlásakor önálló karrierbe kezdett, hogy saját zenei elképzeléseit meg tudja valósítani, így 1977-ben létrehozta a Whitesnake-t.

Sok híres zenész megfordult az időről-időre változó felállásban, - többek között - Steve Vai, John Lord és Ian Paice.

Olyan hatalmas slágereket köszönhetünk nekik, mint például Love Ain't No Stranger, Here I Go Again, aztán a gyönyörű power ballada Is This Love címmel, Fool For Your Loving, Still of the Night, Give Me All Your Love, Now You're Gone, Too Many Tears és még sorolhatnánk.

Szülinapi ajándék mindenkinek

A zenekar 30. éves születésnapi ajándéka az volt, hogy idén tavasszal megjelentették 11 dalukat tartalmazó új albumukat Good To Be Bad címmel, és amellett, hogy ez a tizedik stúdiólemezük, már érdekesség is van. Mivel Tommy Aldridge nemrég távozott a zenekarból, a dobok mögött Chris Frazier játékát hallhatjuk.

A csapat felállása persze korántsem a régi alapcsapat, de így is komoly neveket sikerült összeverbuválnia Davidnek. Egyik kiemelkedő tehetségű gitárosa Doug Aldrich (Dio), a másik Reb Beach (Winger), a basszusgitáros a Christina Aguilera együttesében zenélő Uriah Duffy lesz, a zongorán Timothy Drury (Don Henley), a dobokon pedig Steve Vai-t is kísérő –fentebb már említett - Chris Frazier játszik majd.

A lemezben megvan minden, amit én a Whitesnake-ben szeretek, és még annál is több- mondta David Coverdale. - Néhol a banda blues-os korai időszakába repít, majd szépen végigmegy minden korszakunkon és elérkezik a mai, elektronikusabb állomásunkhoz.
Engem elvarázsolt, és remélem hamarosan rátok is hasonló hatással lesz! Ha valóban ez lesz az utolsó Whitesnake album, akkor büszke lehetek egy ilyen befejezésre.  Igazi szerelemgyerekként született ez a lemez...valódi öröm...nekem nagy boldogság, hogy ezt hallgathatom."

A július 21-i Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán tartandó koncertre jegyek már kaphatóak, méghozzá június elejéig kedvezményes áron, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon. (Természetesen a 2006-os koncertre vásárolt, és vissza nem váltott belépők is érvényesek lesznek.)

Nagyon várjuk, hogy ideérjenek hozzánk és az új album – Good To Be Bad – dalain kívül a nagy slágerekkel is elkápráztathassanak bennünket.

- Hajós Maja –

[2008.04.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még