2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Cool TV
Stylaw
Legnépszerűbb csengőhangok

A hétvégéje is vicces a cool műsorvezetőnek

Abban a rovatunkban, amelyben arról számolunk be Nektek, hogy egy-egy hazai zeneközeli ember hogyan is tölti el a hétvégéjét, most Müller Attilát, a Cool TV műsorvezetőjét, illetve a Stylaw szaxofonosát kérdeztük. Most sem hazudtolta meg önmagát és meglehetősen egyéni hangvételben tolmácsolta napjait.

Reggel bringa, szerencsére nagyon közel lakom Budapest határához: pár perc és már erdőben vagyok. Déltől meló a COOL TV-ben. Remélem ismét lesz érdekes zenész vendégem (ezért is szeretem ezt a munkát, nagyon sok érdekes emberrel, zenésszel találkozhatok, akik erejéből, pályájából én is, és mindenki meríthet erőt). Délután 6-kor edzés, főleg most fontos, hogy letettem a cigit, de nem kell izgulni, nem az izomagy növelés féle Gyúrunk vazze. Kalandos élet: ha megkapom a szerepet - valami holland reklám -, akkor még aznap este Pozsony, és vasárnap haza – ismertette Attila a pénteki napját.

Mégis változás

Ha sajna mégse, akkor este Pista néni: nem, semmi perverzió, ez a helyi kedvenc kocsmánk neve. Kis sör, kis duma + sok sok 100-as a zenegépbe. Ha mehetnék, vagy Ed Philips (kis Rockabilly flash) vagy Disco Express cimboráék nyomják a közeli Indián tanyán. Pénzfeldobás, döntés, buli – avatott be minket, hogyha mégsem a tervek szerint mennének a dolgok.

Összetett szombati nap

Szikla haverokkal, nincs szebb és pihentetőbb (bár baromi fárasztó is) annál, hogy gyönyörű környezetben egy kövön csüngsz az életedért, na jó, azért van kötél – poénkodott.

Délután nagyimékhoz megyünk, kis kaja, duma, satöbbi. Ilyenkor összejön a család, mindenki rohan, így ritkán találkozunk. Emellett volt pár szülinap mostanság, például az enyém is, ez pedig ünneplést jelent– mesélte.

Este 1x Laki Zsuzsi, Hargitai Bea, Pantincin Edina közös szülinapi bulija. Aztán egy igazi fehéregér: White sensation Party Papp Laciban (Bár nem feltétlenül az én zenei vonalam, de kíváncsi vagyok, na jó meg kötelező megjelennünk a COOL miatt, de csak is azért megyek) – humorizált tovább.

A vasárnap különös értelmezése

– Vasárnap vagy vissza Pozsonyba, hajnalba forgatás, este haza vagy ha maradok Magyarországon, akkor pihi, majd másik nagyimékhoz leugrás. Kis túrázás Erdőszőlőn (Jászberény mellet, gyönyörű vidék ).

– Este palacsinta-parti Bohóc cimbinél (kliprendezőnk, barátunk ), STYLAW megbeszélés: megszűnik az eddigi próbaterem, dobosunk külföldön, emiatt nem volt csak 1 koncert az idén... – Ez így nem mehet tovább!!! Kis tervezés, variálás stb.... Majd egész heti levezetésként kis laza Jam session Bársony Bálintékkal, be szoktam ugrani szaxizni, hogy legyen egy kis hamis hang is, aztán haza, vízipipa, konzol game, és pihi már az új pecóban, végre átköltöztem !!!!! :-)

– Summa: csak a lustálkodás egész hétvégén :-) – zárta a meglehetősen egyedi hangú beszámolóját a műsorvezető.

– zene.hu –

[2008.05.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még