Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 7. | péntek | Gizella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elképesztő! A szappanoperák sztárénekesnője egy évig meg sem szólalt
Kapcsolatok
Thalía Sodi (Ariadna Thalía Sodi Miranda)

Újdonsággal jelentkezett a szappanoperákból ismert énekesnő

Énekesnő, dalszerző, színésznő, divattervező, műsorvezető. Ennyi titulussal illethető a mexikói származású hölgy, Thalía, akinek megérkezett a következő zenei kiadványa.

Bevezetőnek néhány szót érdemes megejteni Mrs. Sodi-ról, hiszen a magyar közönség nagy része főként, mint szappanopera sztárt ismeri. Pedig nem! Egy évesen már feltűnt egy üdítő reklámban, öt esztendősen egy mozifilmben, majd épphogy a kilencet rúgta, amikor gyermekdalfesztiválon szerepelt.
 
12 millió album az nem piskóta
 
Ugyanis ennyi fogyott el a nevével fémjelzett albumokból világszerte. Nem rossz az itthon csak limonádénak titulált alkotások főszereplőjétől, a nagymamák kedvencétől.  De hogy evezzünk egy kicsit muzikálisabb vonalra is, a Marimar hősnője már bővel meghódította az Egyesült Államokat is, ’I Want You’ című számával, melyben a rapper Fat Joe is közreműködött.
 
Hogy mennyire értékes és kiváló a szakmájában, azt jól mutatja, hogy eddig tizenhat korongot adott ki, és nem áll meg, robog tovább. Több fajta stílusban otthonosan mozog, elsősorban a latin pop a műfaja, de nem ijed meg az r&b, dance, tropical, reggea, ballada, rock-tangó zenéktől sem.
 
Holdfényes buli
 
Azaz a ’Lunada’ címet viseli a 2008-as LP, melynek bemutatkozó sláger gyanús dala a ’Ten paciencia’ (Legyen türelmed). Szükség is volt rá a fanatikusoknak, hiszen három év kihagyás után jelentkezett ismét Thalía. Az első számot már május 12-től hallhatjuk a rádiókban, szóval tessék fülelni a kellemes ritmusokat. 

Ihletet nem kisebb eseményből meríthetett az énekesnő, mint kislánya, Saki születéséből, no meg egy mesés tengerparti nyárból. Ennek a kettőnek az ötvözete már eleve egy csodálatos hangulatot enged sejtetni, úgy hogy azt hiszen nyugodtan ajánlhatjuk a június 24-én boltokba kerülő nagylemezt, mert igazi csemege lesz.
 
- Fábián Tamás -

[2008.05.16.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Szaba 2008.05.16. 18:03 • [3]
Tiszta jó, hogy már itt is közzé tették! :)
Felhőtánc 2008.05.16. 17:09 • [2]
Igen, megcsináltuk!!!:)))))) Én is, mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy közölték a hírt!:)
Mexicana 2008.05.16. 14:27 • [1]
CHI-WOW-WOW!!! Kitti, megcsináltuk!! Végre valahol legközölték a hírt!!! :) És tökjól átírták a szövegem!!! És nagyon pozitív, amit köszönök szépen Fábián Tamásnak a Mundo de Cristal Thalía magyar képviselete nevében!!!! :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még