2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mivel telik Pflum Orsi nyugis hétvégéje?
Dubaiba költözik a magyar énekesnő?
Pflum Orsi: "Tom Jones is bányászként kezdte"
Kiderült! Magyarországon készíti szólólemezét az egyiptomi sztár
Megvan a tökéletes páros? Pflum Orsi és Leo jól kiegészítették egymást - képekben
Pflum Orsi a chat rabja lett?
Kapcsolódó Kiadványok
Pflum Orsi (Pflum Orsolya): Csak tudnám miért
Kapcsolatok
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)
Cserháti Zsuzsa

Pflum Orsi elárulta: E-mailben jelentkezett a gáláns rajongó

Önök hogyan emlékeznek az elsőre? Például az első olyan cikkre, ahol hazai zenészeket kérdezünk arról, hogy milyen volt a színpadi debütálása. S bizony ez már a harmadik ilyen írás, amiben most Pflum Orsolya mesélte el emlékeit.

A Megasztárban ismertté vált énekesnő elég fiatalon állt először színpadon. A zene.hu-nak azt mesélte, első ízben általános iskolás korában lépett pódiumra, amikor a Sandokan című film főcímdalára énekelt és táncolt. Panaszra ekkor nem lehetett oka, a közönség hatalmas tapssal jutalmazta a produkciót. Ekkor jött rá, hogy ezt, az éneklést akarja csinálni a későbbiekben is.

- Nagyon-nagyon izgultam, szinte bocsánatot kértem, hogy a színpadon vagyok – mesélte lapunknak Orsi az első valódi, zenekari fellépéséről. - Örülök, hogy nagyon jó zenészek álltak mögöttem, mert így legalább a zenekar miatt biztonságérzetem volt és maximálisan csak magamra tudtam figyelni. Nem volt a kedvenc fellépésem, de a közönség kedves volt és bíztatott – tette hozzá.

Sikerek és kudarcok

Tehát maga Orsi sem nevezte kedvenc fellépésnek az elsőt. Igaz, a sikerekre sem kellett sokat várni, a saját bevallása szerint egyik legkedvesebb emléke az, amikor Cserháti Zsuzsa mögött énekelhetett. Ez hatalmas megtiszteltetés volt neki, azt mondja, sokat is tanult a művésznőtől.

Aztán később –ahogyan senkit sem- őt sem kerülték el a kudarcok. A főiskolán volt benne része bőven.

- A kezdet kezdetén, amikor elkezdtem a főiskolára járni és zenekarral fellépni sok kudarcom volt. Nem úgy sikerültek a bulik és a vizsgák, ahogy szerettem volna. Minél többet gyakoroltam és minél biztosabb lettem magamban, annál jobban ment mindent. Hosszú ideig tartott, amíg elkezdtem igazán jól és otthonosan érezni magam a színpadon - emlékezett vissza.

Irány Egyiptom az Egypt Airrel

S ha már az elsőknél tartunk, akkor a debütáló lemez sem maradhat ki. A korong megszületése előtt sokat konzultált zeneszerzőkkel és dalszövegírókkal, de rengeteget is gyakorolt s állandóan zenét hallgatott.

- A Csak tudnám miért lemezt nagyon akartam, hogy jó legyen. Talán túlzottan is – kommentálta az énekesnő első albumát.

Orsi azt mondja, hogy a másodikra már kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban és tudatosabban is készül. Több ötlete is van, s azt mondja, sokkal jobban látja már, hogy melyik úton indul el a kitűzött céljai felé. Első lépésként június elején ismét Dubaiba kell mennie. Kellemes kötelesség ez, aminek az énekesnő szívesen tesz eleget, de nem ám nyaralni megy a távoli országba, hanem dolgozni.

- Promotálom az Amr Mostafával készült első duett dalunkat, a Két táj, két szívet. Sokan ismernek kint ezért nagyon várnak. Az egyik nagy nemzetközi kiadó felfigyelt a dalunkra, és hajlandóságot mutattak lemezem kiadására, így velük is tárgyalok. Szerencsére a sláger a koncertszervezőknél is nyitott fülekre talált, több meghívásom van már, most időpont egyeztetésre futok össze néhány programkoordinátorral, plusz fotózások és tévéinterjúk is várnak rám a napos országban - avatta be lapunkat a programjába az énekesnő, majd egy aranyos történettel folytatta.

A minap kapott egy e-mailt Kamal Refaattól, az Egypt Air légitársaság igazgatójától, aki elismerően beszélt a magyar szépség munkájáról.

- Írta, hogy nagyon sok kellemes percet szerzek neki dalaimmal, amiért cserébe felajánlja támogatását, mely keretén belül ingyen utazhatom Kairóba és Dubaiba. Egyiptom egyébként is a szívem csücske, tehát az ajánlatot néhány perc gondolkodás után elfogadtam. Ez azt jelenti, hogy június első napjaiban repülőre szállok és irány Egyiptom – tette hozzá Orsi.

A Megasztárban feltűnt, Afrikában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő énekesnő, egy újabb lépéssel került közel, ahhoz, ami eddig egyetlen egy magyar zenésznek sem sikerült, hogy Közép-Keleten jelenjen meg nagylemeze.

Olvass tovább: Pflum Orsi: "Tom Jones is bányászként kezdte"

-ej- bíró -

[0000.00.00.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még