2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Machine Mouse rajongói oldal
Kapcsolatok
Machine Mouse

Legnépszerűbb rajongói oldal: A Machine Mouse tagjai is segítenek

Továbbra sem állunk meg, folytatjuk a rajongói oldalakat bemutató rovatunkat, amelyben most Kállai Krisztina „Szeli” meséli el, hogy is épül fel a kedvenceiről létrehozott weblap.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Kedvenc zenekarom (egyetlen) rajongói oldalát szeretném bemutatni, amely már 1 éve sikeresen üzemel és amit sok szeretettel, kitartással és komoly munkával szerkesztek. Az oldalam a Machine Mouse zenekarról szól, akik dallamos rockzenét játszanak. – kezdte lapunk tájékoztatását Szeli.

Minden lényeges információ fent van

– Az oldal felépítése összefoglalja a zenekar történetét a 2005-ös visszatérésüktől egészen napjainkig, de néhány régiség is helyet kapott az oldalon a ’90-es évekből. A rovatok között megtalálható a diszkográfia, a maxik, a dalszövegek, a videoklipek, videoriportok valamint sok-sok cikk az internetről. A Tagokról külön-külön lehet olvasni. A látogatottság koncertek után szokott megugrani, a friss képeknek köszönhetően. Már közel vagyunk a 10.000. látogatóhoz! – mesélte büszkén.

A zenészek is beszállnak

Külön érdekessége az oldalnak, hogy a zenekari tagok is segítséget nyújtanak ötleteikkel és Ők is folyamatosan látogatják a lapot. Szeretném kiemelni a fejlécfotót, amit a zenekar gitárosa, Zolika szerkesztett, csakis a rajongói oldal számára! A letölthető csengőhangok és a koncert videók természetesen a zenekar engedélyével működnek. Nagyon sok segítséget és tanácsot kapok még a banda egyik kedves Road-jától, Nagy G.-től. Ha új ötletem van, akkor azt Vele közlöm először. A kedves rajongók is segítséget nyújtanak a szerkesztésben képekkel, ötletekkel stb. A koncert fotók nagy részét én készítettem. Jelenleg, 1376 db fotó díszíti az oldalt, a koncertekről pedig minden információ (cím, belépő, kezdés) fel van tüntetve. – ismertette.

Segítség a versenyhez

És ami a legfontosabb: Nagyon szép és különleges ajándékkal lepte meg a zenekar az oldalt! Mind a négyen kitöltöttek egy általam összeállított kérdőívet és csatoltak mellé ovis korukban készült fotókat. A Srácok ezzel segítették az oldal felkészítését a versenyre. – mesélte büszkén Szeli.

Nézd meg az eddigi jelölteket

– havassy –

[2008.05.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még