2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Megarock
Kapcsolatok
Cool Head Klan
Wall Street
Scorpions Tribute Band
IdiotSide
KISS Forever Band
Alcoholica
Angelus
Agregator
Ossian
Watch My Dying
Kapcsolódó események
Második Mega Rock Fesztivál - Rétság
[2008. május 30. - június 1. ]

Másodszor gyűlnek össze a rockerek a Rétságban

Budapesttől mindössze ötven kilométerre fekszik Nógrád megyében a Börzsöny és a Cserhát határán festői környezetben ez a kisváros, ahol az Ipari parkban második alkalommal rendezik meg a Megarock Fesztivált ezen a hétvégén. Három napon keresztül változatos programokkal ígérnek felhőtlen kikapcsolódást, szórakozást az idelátogatóknak.

De nézzük a programokat!

Az első napon, pénteken a White Bulldog Tattoo által szervezett 4. tetováltak találkozója keretében Hege emlékbuli lesz, amikor már délután 17 órától elkezdődnek a koncertek. 18 órától Classic Japan Tattoo Show, 20 órától tetoválások és piercingek versenye kerül megrendezésre, melyeket több kategóriában fognak díjazni. Ezen kívül az est fénypontjának ígérkezik 22 órától a világcsúcs kísérlet. Élőzene is lesz bőven a nyitónapon: D.O.H.C ’N’Roll, Drawing, Cool Head Clan és a Wall Street fogja zárni a zenés színpad programját.
 
A rendezvény második és a harmadik napja – szombat és vasárnap - főleg a zenéről fog szólni, hiszen igazi rock csemegék várhatók. Olyan illusztris neveket találhatunk a fellépők között, mint például az egyik legnépszerűbb hazai heavy metal zenekart, az Ossian-t, aztán a szintén sokat koncertező és idén 60. éves Blues Királyt Deák Bill Gyulát köszönthetjük, illetve a Watch My Dying, az Idiot Side is zúzni fog, tehát a pörgés garantált. Aztán fellépnek népszerű tribute csapatok is, mint például az Alcoholica, a Scorpions Tribute és igazi látványos KISS show is várható a színpadon Kiss Forever Band-től.

Még néhány lényeges információ: a Tetováltak pénteki találkozójára 1000 Ft lesz a belépő, a másik két napra napijegyek 2000 Ft-ba fognak kerülni, a három napos belépő 4000 Ft, 14 éves kor alatt pedig ingyenes. A jegyárban őrzött kempingezési lehetőség is benne foglaltatik (mosdó, zuhanyzó, mobil wc), valamint őrzött parkoló is rendelkezésükre áll a gépkocsival érkezőknek.

A zenei programok mellett sportolásra is lesz lehetőség, igazi különlegességnek ígérkezik a vízifoci. Jó hír az is, hogy a koncertszínpad egy hatalmas sátorban lesz felállítva, így ha éppen jönne egy zápor, akkor nem fognak a látogatók megázni, tehát időjárástól függetlenül pörögni fognak a koncertek a színpadon.
 
A helyszínt nemcsak gyönyörű környezet veszi körül, hanem 40.000 négyzetméternyi füves területén 1500 négyzetméternyi sörsátor fog a rendelkezésre állni. Pénztárcakímélő áraikból egy kis ízelítő: egytál ételt 500 Ft-ért, míg egy korsó sört 250 Ft-ért lehet majd kapni.
 
Nagyon ütős a program, tehát érdemes lesz ezen a hétvégén Rétságra kirándulni.

-Hajós Maya-

[2008.05.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még