2024. szeptember 29. | vasárnap | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Red Hot Chili frontemberének élete tele van kalandokkal
Kapcsolatok
Red Hot Chili Peppers

Feloszlik a Red Hot Chili Peppers?

Anthony Kiedis, a csapat frontembere szerint nincs okunk aggódni, csupán egy év szünetet tart a banda, mert már nagyon rég óta nem pihentek. Reméljük, hogy csak erről van szó, bár nem szeretünk zenekarokról ilyen híreket hallani.

Valóban mostanában semmilyen szél sem fújt a RHCP háza tájáról, és ez, ha nem is vért, de interjút kívánt a Rolling Stone magazin részéről. Az énekes elmondta, hogy nincs itt semmi probléma, de közös megegyezéssel úgy döntöttek a tagok, hogy egy ideig nem fognak együtt zenélni.

Az ezerarcú első ember többet szeretne a családjával lenni, amíg a két gitáros más-más projektekben próbálja ki magát. „Nagyon sokat dolgoztunk a ’Stadium Arcadium’ a ’By the Way’ és a ’Californication’ korongokkal, és most úgy érezzük, hogy kell egy kis lazítás”- tette hozzá.

Próbák helyett kosármeccsre járnak

Így folytatta Anthony: „Nem volt megállás egészen a tavalyi turné végéig. Emocionálisan és szellemileg mindannyian elfáradtunk, és azt találtuk ki, hogy ne csináljunk semmit, ami Red Hot Chili Peppers, csak éljünk, lélegezzünk és tanuljunk új dolgokat.”

„Jelenleg otthon vagyok, és a gyermekemmel foglalkozom, valamint próbálkozok a szörfözéssel is. Lassan azért már kezdek feszülni, hogy jó lenne szövegeken és zenéken gondolkodni, de nyugalom, a kulcsszó, hogy lassan”- zárta a beszélgetést Mr. Kiedis.

Szerencsére talán tényleg csak egy kis alkotói szünetről van szó, hiszen a tagok továbbra is kedvelik egymást, és a nyilvánosság előtt is közösen mutatkoznak. A LA Lakers legutóbbi hazai találkozóján Anthony és a formáció basszusgitárosa a lelátón foglalt helyet, és úgy tűnt, hogy fognak még hatalmas RHCP slágerek születni, de persze ebben csak akkor lehetünk biztosak, ha majd a kezünkben fogjuk a következő lemezüket.

-Fábián Tamás-

[2008.05.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még