2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mire készül DJ Slash?
Kapcsolatok
DJ Slash
Legnépszerűbb csengőhangok

DJ Slash elrepít a latin világba

Nemrég adtunk arról hírt, hogy a magyar lemezlovas, DJ Slash új felvétellel jelentkezett, amely igazi latin hangulatba csábítja a hallgatókat. Most mi is meghallgattuk.

A dalt egyébként külföldre is kiküldte a DJ, több neves szakemberhez vitte ki az elektronikus posta, és jó páran igazán pozitív hangú választ küldtek rá. Bár mi nem vagyunk szakik, azért mi is meghallgattuk és véleményeztük a dalt.

Számomra egy kicsit nehezen indul el, ez a része egy kissé szokatlan az én füleimnek, valahogy várakozást kelt bennem, hogy na vajon mikor csapunk már a lovak közé. Aztán amikor végre felcsendül a dal, akkor már felsejlik, hogy itt nem csak a lüktetés lesz latinos, hanem az ének is. De még mindig azt mondom, hogy nekem egy kicsit nehezen indul be a nóta, persze ezért a klub verzió.

Valahogy túl sokáig húzzák, míg az ének elkezdődik. Kb. a második perc tájékán kezdtem azt érezni, hogy na igen, ez már latin, itt lehet már rá rázni, nem csak a megszokott klubos mozgást hozni…

Innentől kezdve azután már nem volt vele semmi gondom sem, tényleg elvarázsolja kissé az embert, kiragadja az iroda egyhangúságából és képzeletben elrepít a Karibi világba, ahol temérdek jóképű férfi és csokibarnára sült szirén ropja reggeltől estig a homokban.

A másik kép, ami bevillan, hogy akár egy pálmafa árnyékában is szürcsölgethetjük kedvenc koktélunkat, miközben nézzük a tengert a messzeségbe. Kicsit délibábot idéz a dal, mintha kiragadna minket az egyhangúságból.A dalból készült egy rövidebb Radio Edit is ami szinte azonnal fogyasztható.

Összességében nem véletlen, hogy igen pozitív visszajelzés érkezett külföldről, könnyen megjósolható, hogy a nyár egyik nagy kedvencévé válhat a felvétel. Bár nekem kicsit sok benne az üresjárat, de hogy „elvitt” a tengerpartra, még ezt is megbocsátom…

– HAK –

[2008.06.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még