2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rúzsa Magdi honlapja
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi az interneten is tökéletes

Képtelenség minden jót és szépet felsorolni, amit a fiatal énekesnő weblapja kínál, de néhány dolgot azért kiemeltünk, hogy érzékeltessük a hely nagyszerűségét.

Ez ám a design, minden szempontból. Fény és árnyék, hiszen a legpengésebb megoldások mellett ott figyelnek az azokat lehúzó gyengeségek is. A háttér fantasztikus, jó színösszeállítás, amibe szépen illeszkedik Magdi, és a bal oldali mini élővilág sem egyszerű, és ebbe illeszkedik, vagyis inkább kontárkodik bele a két csúszka, az idióta hangulatjelek és az üzenőfal a kezdőlapon. A menüpontokat szerencsésebb lett volna erősebb színnel kiírni, hogy nagyobb legyen a kontraszt. (Ha már itt tartunk akkor a magyar szekcióban miért a home gombbal léphetünk vissza az elejére? Talán nem szivárgott még be nyelvünkbe ez a kifejezés.)
10/8

Nézünk, mint a moziban

Ennél naprakészebb oldalt még nem látott a világ. Nem túlzás, de itt a többnél is több az információ, mely írott, vizuális és akusztikus formában egyaránt érkezik. Ha valaki azt hiszi, hogy Rúzsa Magdi honlapja nem tud napról napra új hírekkel szolgálni, akkor az téved, mert 24 óra leforgása alatt több tartalommal is bővül a portál.
10/10

Egyértelműen az átlag felhasználók szintjén mozog az oldal kezelhetősége, hiszen a legnagyobb videomegosztó siteről rengeteg átcsatolás található itt is, és ennek a meghódítása már nem okozhat nehézséget legtöbbünknek. Másrészt az össze többi felületbe való belépés pofon egyszerű és nem igényel nagy előképzettséget, szóval bátran ajánljuk mindenkinek, hogy nézzen be a szupersztár énekesnőhöz.
10/10

Fedhetetlen

A lehetőségekről ismét csak annyit, hogy csupán a hangosfilmeknél válogathatunk négy típusból, de ami azt hiszem külföldön is párját ritkító jelenség. Kiemelendő még a szintén rendkívül széles választékú galéria, valamint hogy a lemezekre kattintva rögtön vásárolhatunk is, azon kívül, hogy mélyrehatóan tanulmányozhatjuk őket. Persze erre eddig sem volt feltétlenül szükség, hiszen Magdi nem árul zsákbamacskát. (Nagyon üdítő, hogy angolul is barangolhatunk az oldalon.)
10/10

Úgy gondolom, hogy az összhangba sem lehet belekötni, e területen is jó munkát végzett a stáb. Nem mondanám a többi részhez hasonlóan kiugrónak, de ez is veri magasan a lécet.
10/10

Mit is mondjuk? Semmit, mert ez nem nagyon lehet ragozni. Tökéletes nem létezik, de ha mégis ki kellene osztanunk ez a címet, akkor azt Rúzsa Magdi kapná meg. 50/48

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán


- Fábián Tamás - 

[2008.06.09.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
iecs 2008.06.08. 22:21 • [1]
Minden tiszteletem Rúzsa Magdié, azonban ez a honlap két lelkes fiatal munkája, a dicséret elsősorban őket illeti. Szerintem megérdemelnek egy nagy tapsot! Gratulálok nekik!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még