2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rajongói oldal
Kapcsolatok
Hooligans

Legnépszerűbb rajongói oldal: Mese a Hooligans fanok weblapjáról

Még mindig nem ért véget rajongói oldal pályázatunk, ahová mindenki nevezhetett, aki saját készítésű oldallal kedveskedik kedvenc előadójának. Most két hölgy, Nagy Varga Fanni és Szabó Dóra által létrehozott weblapot mutatjuk be, amellyel a Hooligans-nek hódolnak.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Tiszán innen Dunán túl, egy kisvárosban, Csornán él egy lány, akit Dórának hívtak. Ez a lány, úgy döntött, hogy barátnőjével együtt ellátogat egy koncertre. Még nem sejtette miben lesz része. De nem kerülhette el sorsát, így hát ő is csatlakozott a Hooligans rajongók népes táborához. – kezdődött a mesésen hangzó, de nagyon is valóságos történet.

A kaland folytatódott

Amikor otthon nézegette a honlapokat úgy döntött, hogy ő is belevág egybe! Nem is várt sokáig, és 2005. október 21-én el is kezdte a nagy művet. Lelkesedése nem hagyott alább és szorgosan gyűjtögette az információkat újdonsült kedvenc együtteséről. Az oldal folyamatosan fejlődött, míg nem egyszer egy szép napon Fanni, Jászberényből is odatévedt erre a honlapra.

Fanninak nagyon megtetszett az oldal és úgy gondolta, miért ne segítene szerkeszteni. Ettől kezdve ketten tették fel a frissebbnél-frissebb híreket és képeket. Ahogy telt az idő a honlap is fejlődött. Mindenki a csodájára járt, így végül ez lett a leglátogatottabb Hooligans-es rajongói site.

Majdnem 200 látogató a legforgalmasabb napon

Majdnem 35 ezer ember megfordult már náluk és naponta több mint 40-en jönnek. Legforgalmasabb napunkon pedig 199-en tekintették meg őket. Ha bárki valami friss hírt, cikket vagy videót akar látni a fiúkról, itt mindig megtalálja. Ezeken kívül rálelhettek az oldalon az összes dalszövegre, videóra, saját interjúra, képekre és különböző érdekességekre az együttesről, amit csak kevesen tudnak… Mindig saját design és jó társaság várja a rajongókat.

A sok pozitív visszajelzés csak megerősítette abban Dórát és Fannit, hogy folytassák amit elkezdtek. A közös munkának köszönhetően nagyon jó barátok lettek, bár 232 kilométer választja el őket egymástól. Már tervezgetnek egy közös tombolást valamelyik koncerten és remélik, hogy még sok évig együtt tudják szerkeszteni a honlapot s remélik, hogy a Zene.hu versenyén is derekasan helyt állnak.

Nézd meg az eddigi jelölteket

– havassy –

[2008.06.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még