2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dalpremier a Zene.hu-n! Mészáros Árpád Zsolt ingyen énekli a főcímdalt
Nap videója: Mészáros Árpád Zsolt pörgős videoklipje
Az Abigél musical nyáron sem pihen: új helyszín és CD
Legnépszerűbb rajongói oldal: Musicalszínészekről szóló oldal a versenyben
Mészáros Árpád Zsoltot kevesen, Jáksót és Csonkát sokan ismerik
Egy rajongó szemével: Mészáros Árpád Zsolt
Kapcsolódó Kiadványok
Mészáros Árpád Zsolt: Musicalek MÁZS-képpen
Kapcsolatok
Mészáros Árpád Zsolt
Legnépszerűbb csengőhangok

A Mészáros Árpád Zsolt koncerten nagy megtiszteltetés érte olvasónkat

Olvasónk, Varga Viktória, aki nagy MÁZS-rajongó, mosolyogva írta ezt a beszámolót, hiszen ahogy elárulta, a nosztalgiázás mindig örömmel tölti el az embert, főleg ha ilyen eseményre emlékezhet…

Május 30-ára barátnőmmel, Anettel beterveztünk egy nagyszerű programot. Az Operettszínház kiváló művésze, Mészáros Árpád Zsolt koncertjére készültünk. A várva várt időpont el is érkezett és már azt vettük észre, hogy úton vagyunk Nyíregyháza felé. A Play Music Club már eleve olyan hangulatot adott mindkettőnknek, hogy annál jobb se kellett.

Felélénkülve vártuk, mikor érkezik meg végre az Est Csillaga! Elfoglaltuk helyünket, a harmadik sor közepe tökéletes rálátást adott a klubhelyiség minden pontjára. Egyik percről a másikra, megpillantottam az egyik „kidobó ember” kezében egy gyönyörű fehér kabátot. Szerintem ez a ruhadarab már teljesen Árpi védjegyévé vált.

Vigyor az arcokon

Kis idő múlva pedig betoppant a kabát tulajdonosa is, akinek megjelenését az összegyűlt rajongók sikítással és tapssal jutalmazták. Nemsokára pedig Árpi már színpadon állt. Még birtokba sem vette úgy igazán a mikrofont, de már áradtak belőle a poénok megállíthatatlanul… és mi csak nevettünk és nevettünk… Innentől kezdve pedig a vigyort senki nem tudta az arcunkról letörölni, maximum Árpi, mikor belekezdett egy lágyabb, lassúbb nótába.

A koncert két óráját Árpi teljesen végigpörögte, nagyon elemében volt! Jókedvűen és vidáman táncolt és persze mozgásra buzdította lelkes közönségét is. Énekelt és beszélgetett, tartotta a szemkontaktust mindenkivel! Neki köszönhetően végigmulattam az egész estét, a lábamat pedig letáncoltam a helyéről, ráadásul a sok tapstól még a tenyerem is bizsergett a végére! A dalokat szimplán, mégis jól összeválogatva énekelte.

Hallottunk a saját lemezeiről számokat, musicaleket, operetteket, illetve még egy Happy Birthday-t is! Csak felsorolásképpen néhány dal: A Rómeó és Júlia című musicalből az oly sokszor hallott, de annál sikeresebb Lehetsz király, Szívből szeretni és az a szám, ami talán Árpihoz is a legközelebb áll, a Hogy mondjam el.

A Rudolf című musicalből hallott a nagyérdemű egy gyönyörű szerelmes duettet, Az értem születtél-t, illetve egy lassú, kétségbeejtő dalt, a Hétköznapi hőst. A most megjelent lemezéről hallhattuk az I got life, Quando quando, Ritornero, Bangkok, Építsd a lelked című számokat.

Minden papirdarabot aláírt

Elhangzott a mindenki által jól ismert Azért vannak a jó barátok is. Az elmaradhatatlan slágert, Árpi a barátaiból összeállt zenekarral énekelte el, amit kicsit meg is színesített, méghozzá úgy, hogy elénekelte különböző zenei stílusokban. Mondanom sem kell, hogy fergeteges volt.
És ha még ez sem volt elég, akkor az operettek mindenképpen taroltak, jött a Ringó vállú csengeri violám, az egyik rajongó kérésére, illetve a Hajmási Péter is.

Ezek a dalok önállóan is hangulatot teremtenek, hát még Árpi előadásában.Azok a csárdásmozdulatok,Volt Viva rock and roll és a korábbi lemezéről néhány szám. Mondjuk ezek a dalok időrendi sorrendben nem pont így követték egymást. A koncert végén Árpi a legnagyobb türelemmel, közvetlenséggel és kedvességgel fogadott bennünket, állta a vakuk villogását, aláírt minden egyes papírdarabot, amit az orra alá dugtak.

Végre valahára nekünk is sikerült Árpi mellé állni egy fotó erejéig, dedikálta a CD-met és kaptunk tőle egy sugárzó mosolyt is.Sikerült Őt is meglepni, ugyanis egyik barátnőm készített nekem egy karkötőt, gyöngyből MÁZS felirattal, és ezt odaajándékoztam a Művész Úrnak, ráadásul az a megtiszteltetés ért, hogy én köthettem fel a csuklójára a meglepetést.

Egyszóval gyönyörű esténk volt, a legeslegszebb emlékekkel távoztunk a Clubból, részesei lehettünk egy igazi élménynek. Mészáros Árpád Zsoltról pedig elmondható, hogy egy igazán tehetséges Művész, aki a színpadra született és annak él, hogy amíg az emberek figyelme Rá irányul, addig megmutassa, hogy megéri Őt nézni és hallgatni! Egy igazi energiabomba… - zárta beszámolóját Viki.

[2008.06.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még